آب معدنی اصفهان مصرف کنید تا از ایست قلبی نجات پیدا کنید

از اواخر قرن گذشته، اسپانیا به یک کشور معیار در اتحادیه اروپا برای حجم آب معدنی بطری شده ای که تولید و مصرف می کند تبدیل شده است.

بخش آب معدنی اصفهان در ایران، به طور کلی، در سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است. این بخش پویا است و گردش مالی سالانه آن نزدیک به 1000 میلیون یورو است.

کیفیت و تنوع آبهای معدنی یکی از عوامل مهم توسعه بوده است. بر اساس گزارش انجمن ملی شرکت های آب آشامیدنی بطری، ANEABE، اسپانیا در تولید آب معدنی در اتحادیه اروپا پس از آلمان، ایتالیا و فرانسه رتبه چهارم و پس از ایتالیا و آلمان در مصرف رتبه سوم را دارد.

آب معدنی طبیعی بیشترین میزان مصرف آب بطری شده در اسپانیا را دارد (97%). آب چشمه حداقل بخش آب معدنی تجاری شده (2%) را تشکیل می دهد و آب تهیه شده بخش ناچیزی از بخش آب بطری شده را برای مصرف (1%) نشان می دهد.

آب معدنی اصفهان

بر اساس فرمان سلطنتی 1798/2010 مورخ 30 دسامبر که بهره برداری و تجاری سازی آب های معدنی طبیعی و آب های چشمه های بسته بندی شده برای مصرف انسان را تنظیم می کند، انواع مختلف آب های بسته بندی شده را می توان تشخیص داد:

آبهای معدنی طبیعی آنها از نظر میکروبیولوژیکی سالم هستند که منشأ آنها در یک لایه یا نهشته زیرزمینی است.

آنها از یک چشمه جوانه می زنند یا به طور مصنوعی با استفاده از یک بررسی، چاه، سنگر یا گالری، یا با استفاده از ترکیبی از هر یک از این سیستم ها گرفته می شوند.

آنها با محتوای مواد معدنی، عناصر کمیاب و سایر اجزاء، پایداری شیمیایی و خلوص اولیه آنها مشخص می شوند.

آب های چشمه. آنها منشاء زیرزمینی هستند که به طور خود به خود روی سطح ظاهر می شوند یا از طریق کارهای انجام شده برای این منظور دستگیر می شوند.

ویژگی‌های خلوص طبیعی آن، با توجه به منشأ زیرزمینی آب، از طریق حفاظت طبیعی آبخوان در برابر هرگونه خطر آلودگی، دست نخورده حفظ می‌شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.