طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز با نشاسته

پاستیل نوعی از تنقلات بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که دارای بافت ژله ای نسبتا سفتی می باشد. انواع پاستیل‌ به طور معمول از شکر، شربت گلوکز، طعم‌ دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین تهیه می شوند. استفاده از ماده ژلاتین جهت ساخت و تولید پاستیل سبب می‌ شود که پاستیل دارای حالت ژله‌ ای و چسبناک شده و در هنگام خوردن در دهان آب شود. پاستیل ممکن است به صورت خانگی در منزل تهیه شود و یا این که به صورت صنعتی توسط دستگاه های مخصوص، در داخل کارخانه ها تولید گردد. پاستیل خانگی به سادگی قابل تهیه بوده و معمولا نسبت به انواع صنعتی، از سلامت و تازگی بیشتری نیز برخوردار است.

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز با نشاسته

پاستیل خرسی شیبا

پاستیل خرسی شیبا پاستیل خرسی شیبا از نمونه ها و برند های قدیمی و پر طرفدار پاستیل در ایران است که دارای رنگ های گوناگون و مزه‌ های متنوع فراوانی می باشد. پاستیل های خرسی شیبا به شکل خرس های کوچک و جالبی تولید می شود و در رنگ های اشتها بر انگیز قرمز، زرد، نارنجی و سبز عرضه می گردد. هر یک از خرس های پاستیل هیرتامین و شیبا، دارای مزه مخصوص به خود مانند طعم های توت فرنگی، بلوبری، موز، آناناس و غیره می باشد. به طور کلی پاستیل خرسی شیبا جزو محبوب ترین و پر فروش ترین برند های پاستیل در کشور ما محسوب گشته که در سایز ها و رنگ ها و بسته بندی های مختلفی ارائه می گردد. عاشقان و طرفداران پاستیل‌ شیبا، تنها خردسالان نبوده و انواع و اقسام مختلف این خوراکی لذیذ، نزد افرادی در سنین مختلف نوجوان تا میان سال نیز بسیار محبوب است.

ترکیب اصلی مورد استفاده در تولید پاستیل های خرسی شیبا، ماده ژلاتین می باشد که به آن اسانس طعم، رنگ و رایحه های مختلف نیز افزوده می شود. همچنین به پاستیل های خرسی شیبا، مواد مغذی مانند ویتامین C و زینک نیز افزوده می گردد تا به سلامت و تقویت کودکان و سایر مصرف کنندگان این محصول، کمک کند. پاستیل‌ های خرسی برند شیبا کاملا فاقد مواد افزودنی شیمیایی و مضر، همانند مواد نگهدارنده با عوارض جانبی و همچنین شیرین کننده های مصنوعی بوده و مصرف این محصول برای تمامی رده های سنی، مفید است. ژلاتین‌ مورد استفاده در تولید پاستیل های خرسی شیبا از نوع گاوی حلال بوده و بسیار مرغوب و درجه یک است. این نوع از ژلاتین دارای کیفیت بسیار بالایی است و همچنین دارای تائیدیه وزارت بهداشت نیز می باشد. در کارخانجات تولیدی پاستیل اصفهان خرسی شیبا، لابراتور هایی وجود دارند که صلاحیت و ساختار ژلاتین های مورد استفاده را بررسی نموده و آنها را در تولید پاستیل هایی با کیفیت منحصر به فرد، به کار می برند.

پاستیل شکری ترش

پاستیل شکری ترش پاستیل شکری ترش یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع پاستیل ها می باشد که معمولا به شکل نوار های پاستیلی رنگارنگ تهیه شده و در پودر شکر شیرین و یا نوعی پودر خوراکی ترش مزه، غلتانده می شود‌. تهیه پاستیل های شکری هم به صورت خانگی امکان پذیر است و هم انواع گوناگون این محصول در شکل ها و رنگ های متنوع و جذاب، در کارخانه ها، تولید می گردد. شما می توانید به راحتی این پاستیل های شکری ترش را به شکل های دلخواه، در منزل تهیه کنید و جهت پذیرایی در مهمانی تولد، فینگر فود های شکری و غیره، استفاده نمایید.

طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته

طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته برای تهیه پاستیل خانگی سالم و خوشمزه خانگی در مرحله اول پودر های ژله را به همراه مقداری از پودر ژلاتین، در داخل قابلمه بریزید، به آن دو لیوان بزرگ، آب بیفزایید و سپس به هم بزنید. آنگاه قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. در مرحله بعد، مواد را با هم کاملا مخلوط نمایید تا دانه های پودر ژلاتین و ژله به خوبی حل شوند. سپس شعله را خاموش کنید. در مرحله بعد قالب هاب سیلیکونی را با چند قطره روغن مایع چرب نمایید. سپس مواد اولیه پاستیل را که به صورت مایعی غلیظ و رنگارنگ درآمده اند، در داخل هر یک از قالب ها بریزید.

در این مرحله با یک فرچه قنادی آغشته به مقداری نشاسته ذرت، سطح هر قالب را که کاملا پر شده است، کاملا بپوشانید. آنگاه قالب ها را در داخل یخچال برای مدت حدودا دو تا سه ساعت قرار دهید تا کاملا سفت و اصطلاحا بسته شوند. در آخرین مرحله پاستیل ها را از قالب جدا نموده و در داخل یک سری ظرف درب دار یا نایلون های زیپ دار بریزید. این پاستیل های خانگی فاقد هر گونه مواد نگهدارنده هستند از این رو باید حتما در داخل یخچال، نگهداری شوند و طی حدود ۳ هفته، مصرف شوند.

یک‌ دستور العمل ساده دیگر نیز برای تهیه پاستیل خانگی وجود دارد که تا حدودی سنتی بوده و برای تهیه پاستیل های مربعی بسیار ساده، به کار می رود. در این روش ابتدا نصف پیمانه نشاسته مرغوب را در داخل قابلمه ای بریزید و سپس نصف پیمانه آب سرد را به تدریج به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را به هم بزنید تا زمانی که نشاسته کاملا در آب حل شود. در این مرحله، باید قابلمه را بر روی شعله ملایم اجاق قرار دهید و مرتب به هم بزنید. وقتی که مواد تا حدودی گرم شدند، قبل از به جوش آمدن آب، مقداری پودر ژله با طعم دلخواه و سپس یک پیمانه شکر را به مخلوط بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرده و به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا در دمای اتاق، خنک شود. در این مرحله، یک کیسه نایلونی و یا سلفون را در داخل قالب سیلیکونی بزرگ پهن نمایید و مواد خنک‌ شده پاستیل را بر روی آن بریزید. سپس رویه پاستیل را با پشت قاشق صاف کنید. قالب را در داخل یخچال بگذارید تا برای حدود شش تا هفت ساعت بماند. سپس قالب را خارج نموده، پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل های ساده مانند مربع و یا لوزی ببرید. قطعات پاستیل را می توانید در داخل پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید تا پاستیل شکری تهیه کنید.

پاستیل ببتو دیجی کالا

پاستیل ببتو دیجی کالا پاستیل برند ببتو BEBETO یکی از پر فروش ترین و مشهور ترین برند های پاستیل در تمام دنیا است که در اصل آلمانی بوده اما کارخانه های تولید کننده این محصول در کشور هایی همانند ترکیه نیز به تولید و عرضه پاستیل ببتو می پردازند. مرکزیت پاستیل برند ببتو کشور آلمان است و برخی از انواع حلال آن که با ژلاتین گاوی تولید می شود در کشور ترکیه تولید و بسته بندی می گردد. اغلب پاستیل های با برند ببتو که در ایران به عنوان کالای وارداتی وجود دارند، محصول ترکیه می باشند. پاستیل های ببتو جزو سالم ترین و مفید ترین پاستیل های تولید شده در دنیا محسوب می شوند که سرشار از املاحی مانند کلسیم هستند که سبب مبارزه با پوکی اسخوان و آرتروز می گردند. شکل ظاهری این پاستیل ها بسیار جذاب و متنوع بوده و نوع بستنی قیفی و یا خرسی این محصول، از شهرت و محبوبیت فراوانی برخوردار است. پاستیل های ببتو دارای بسته بندی های رنگارنگ و مرغوبی نیز هستند که این کالا را پیش از پیش منحصر به فرد نموده است.

یک نوع از شکل های متنوع پاستیل های ببتو که به پاستیل بستنی ببتو مشهور است، به شکل بستنی قیفی کوچک تولید می گردد و در سه طعم و رنگ کارامل، وانیل و کاکائو عرضه می شود. موجود می باشد. از مهم ترین دلایل محبوبیت پاستیل های ببتو می توان به بافت نرم این خوراکی و طعم بی نظیر آن اشاره نمود.

جهت سفارش و خرید انواع پاستیل ببتو تازه و‌ اصل می توانید به مراکز فروش و وب سایت های معتبری مانند دیجی کالا مراجعه نمایید و این محصول را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب خریداری کنید. بهتر است در زمان خرید به اصل بودن آن نیز توجه نمایید.

امروزه با توجه به افزایش تمایل مردم کشور به مصرف خوراکی های مفید، مقوی که برای سلامت بدن سودمند بوده و سیستم ایمنی را نیز تقویت می نمایند، بازار تولید و پخش محصولاتی از قبیل پاستیل های سالم و خوشمزه نیز رونق خوبی گرفته و بسیاری از برند های معتبر به تولید و فروش این محصول از طریق فروشگاه ها و همچنین وب سایت ها روی آورده اند. اما برخی از برندهای پاستیل همانند ببتو که بیشتر شناخته شده هستند، معمولا دارای طرفداران بیشتری بوده و فروش بالاتری دارند.

چگونه پاستیل درست کنیم

چگونه پاستیل درست کنیم پاستیل از تنقلاتی است که هم به صورت صنعتی، توسط دستگاه های مخصوص در کارخانه ها تولید و عرضه می شود، هم می توان این خوراکی خوشمزه را در منزل با مواد اولیه ساده و ارزان، تهیه نمود. درست کردن پاستیل خانگی، یک کار بسیار لذت بخش است، نیاز به وسایل و ابزار چندانی ندارد و در عین حال پاستیل هایی که با دستور العمل خانگی تولید می شوند، ممکن است سالم تر، تازه تر و حاوی مواد مغذی مفید تری باشند.

برای تهیه پاستیل خانگی، روش ها و دستور های متعددی وجود دارند. یک دستور ساده برای تهیه این محصول شامل استفاده از مواد اولیه پودر ژله، ژلاتین، آب و اسانس دلخواه می باشد. در یک روش ساده، تمام مواد اولیه تهیه پاستیل را بر روی حرار قرار داده و پس از حل شدن، مایع به دست آمده را در داخل قالب های سیلیکونی بریزید. سپس قالب ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و سر انجام از قالب خارج نمایید. در این مرحله، پاستیل آماده است و باید در طی حدود ۳ هفته، مصرف شود.

پاستیل پشمکی

پاستیل پشمکی یکی از خوش مزه ترین خوراکی هایی که باب طبع و سلیقه همه افراد در تمامی گروه های سنی قرار گرفته، نمونه های جذاب و متفاوتی از پاستیل به نام پاستیل های پشمکی است. مهم ترین علتی که باعث شده همه افراد پاستیل های بی نظیر پشمکی را دوست داشته باشند، نرمی و تمایز بافت در این محصول، تنوع بالای آن است. این خوراکی علاوه بر اینکه طعم و مزه خیلی خوبی دارد دارای خواص بسیار زیادی برای بدن انسان است.

برای خرید پاستیل پشمکی بسیار خوش طعم و درجه یک، بهتر است به مراکز توزیع و فروشندگان معتبری مراجعه نمایید که خود، تولید کننده این محصول نیز باشند. در این صورت با خرید مستقیم و بدون واسطه از تولید کننده، ضمن اطمینان از کیفیت بالای پاستیل پشمکی تازه و نرم با حذف هزینه های دلالی و واسطه گری، این محصول را با قیمت مناسب تری نیز خریداری خواهید نمود.

جهت سفارش و خرید این محصول می توانید به وب سایت مجموعه ما به عنوان بهترین مرکز عرضه پاستیل پشمکی با برند های معتبر ایرانی و خارجی مراجعه نمایید تا ضمن آشنایی با انواع محصولات ما از جمله پاستیل پشمکی با رنگ ها و مزه های متنوع و منحصر به فرد و اطلاع از لیست قیمت آنها، همچنین از مزایای مشاوره پیش از خرید با کارشناسان مجرب و متخصص ما نیز بهره‌ مند گردید. ضمن آن که امکان خرید این محصول به صورت غیر حضوری و آنلاین نیز از طریق وب سایت مجموعه ما، جهت رفاه حال مشتریان محترم، فراهم می باشد.

پاستیل تمشکی

پاستیل تمشکی پاستیل تمشک نوع متفاوت بسیار زیبا و جالبی از این محصول است که به شکل میوه های کوچم تمشک، طراحی و تولید شده است‌. پاستیل تمشکی به طور معمول در دو رنگ قرمز روشن و شاتوتی تیره، تهیه و عرضه می گردد، اما بعضی از برند های تولیذ پاستیل تمشکی ممکن این محصول را در رنگ های بیشتر و متنوع تری مانند آبی و زرد نیز، تهیه نمایند.

پاستیل های تمشکی علاوه بر ظاهر منحصر به فرد و رنگ های جذاب، دارای طعم خاص و متمایزی نیز می باشد که بر گرفته از طعم تمشک تازه شیرین و یا ترش است. این محصول ممکن است حاوی آب تغلیظ شده تمشک بوده و یا در تهیه آن از اسانس تمشک استفاده شود.

پاستیل های تمشکی معمولا بسیار مورد علاقه کودکان بوده و در عین حال باب طبع اغلب بزرگسالان نیز می باشد. بافت این نوع از پاستیل تا حدودی با اقسام دیگر پاستیل، متفاوت است به این ترتیب که کمی نرم تر بوده و چسبندگی آن نیز تا حدودی کم تر است. سطح رویه اکثر پاستیل های تمشکی حالت دانه ای و زبر دارد که بسیار جذاب و متمایز است. این پاستیل ها به دلیل شکل ظاهری خاص، رنگ های فوق العاده و طعم بی نظیری که دارد، به عنوان کالایی محبوب و پر فروش محسوب می شود و برای پذیرایی در مهمانی ها، تولد ها، سینی های فینگر فود و تزئین رویه انواع دسر، مناسب است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.