طرز تهیه پاستیل نوشابه ای

پاستیل ها انواع مختلفی دارند که یکی از خوش طعم ترین آنها پاستیل نوشابه ای است با جست و جو در تاریخچه پاستیل ها در میابیم که آنها نوعی آبنبات ژله ای هستند که طعم های شیرین و گاهی ترش دارند و در طعم های مختلفی با رنگ های متنوع که هر کدام بیانگر طعم آن شیرینی کوچک است، تولید می شوند مواد اولیه این خوراکی ها شکر سفید، آب میوه، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی و از همه مهمتر پودر ژلاتین است؛ که سبب ایجاد حالت ژله ای در این مواد می شود در سال 1922 در کشور آلمان مردی که دارای یک کارگاه شیرینی پزی بود؛ این ترکیب را کشف کرد و پس از آن با انتقال آن تولید این خوراکی خوشمزه در دنیا همه گیر شده است و از دسته معروف ترین مدل های تولید شده پاستیل نوع خرسی و بعد از آن نوع نوشابه ای معروف هستند. امروزه پاستیل ها در طرح و مدل های مختلفی از جمله مدل های کرمی، طرح موسیقی و ساز ها، حیوانات و اشیاء مختلف و حتی حروف انگلیسی که می توان برای کودکان شکمو استفاده کرد. دراین قسمت مقاله اول قصد داریم برای شما طرز تهیه یک پاستیل نوشابه ای خانگی قرار بدهیم پس با ما همراه باشید. با اضافه نوشابه ای که گاز ان رفته و دیگر جز یک نوشیدنی گازدار محسوب نمیشود میتوان یک پاستیل خوشمزه اماده کرد…

مواد لازم :

نوشابه دلخواه : دو پیمانه

پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری برای هر دو پیمانه

طزر تهیه

اول از همه نوشابه با رنگ و طعم مورد علاقتون رو اندازه گیری کنید.بعد داخل یه قابلمه یا یک کاسه بریزید و روی حرارت قرار دهید.اجازه بدهید تا نوشابه برای چند دقیقه بجوشد و حجم ان کمتر شود. میزان غلظتش به خود شما بستگی دارد، اما با حرارت ملایم ده دقیقه بجوشد کافی است.

سپس نوشابه را داخل یک ظرف منتقل کنید. دو سه دقیقه بهش فرصت بدهید و در ان لحظه پودر ژلاتین را به روی ان بریزید و سریع هم بزنید.خوب باهم مخلوط کرده تا ژلاتین در نوشابه کاملا حل بشود.

حالا این ترکیب را داخل قالب های سیلیکونی بریزید و داخل فریزر بگذارید تا زمانی که پاستیل کاملا ببندد.

اگر کار کردن با پودر ژلاتین برای شما سخت است، میتوانید اصلا نوشابه را نجوشانید و پودر ژلاتین را روی نوشابه بریزید و بعد نوشابه را به روش بن ماری حرارت بدهید تا ژلاتین حل شود.تمام مواد را داخل قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.

البته اگر روی پاستیل آماده شده هم شکلات آب شده بریزید آن موقع شکلات پاستیلی درست کرده اید.

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای

پاستیل سطلی 300 گرمی شیبا

پاستیل سطلی 300 گرمی شیبا شیبا یکی از بهترین برندهای معروف پاستیل در ایران است. یک ظرف پر از نوشابه‌های پاستیلی با طعم‌های متنوع و به شکل های متنوع «شیبا» منتظر شماست. شیبا با انجام این حرکت این امکان را به مخاطبینش داده است تا پاستیل‌ها را در ظرف با خود به همه جا ببرند و مدت زیادی آن را داشته باشند. شیبا در زمینه تولید آب‌نبات و آدامس هم فعال است و در سوپرمارکت‌های ایرانی هم به وفور یافت می‌شود. علاقه به پاستیل محدودیت سنی ندارد و کودکان و بزرگسالان اکثرا این خوراکی را بسیار دوست دارند و اغلب در سبد تنقلات دیده می‌شود. بسته 300 گرمی شیبا در بسته‌بندی سطلی پلاستیکی قرار گرفته است تا راحت آن را به هر کجا که خواستید ببرید و به اندازه‌ی دلخواهتان از آن استفاده کنید.همچنین برند شیبا از مواد های طبیعی و ارگانیک برای پاستیل استفاده می کند، زمانی که حرف از مواد افزودنی به‌میان می‌آید، اغلب مواد مضر را تصور می‌کنید. حق هم دارید. چراکه رنگ‌های مصنوعی اثری مثل بیش‌فعالی و آلرژی بر بچه‌ها دارند. اما همه‌ی افزودنی‌های خوراکی مضر نیستند.

در سال‌های اخیر، پیشرفت زیادی در زمینه‌ی تولید رنگ‌های طبیعی و بهداشتی اتفاق افتاده و این پیشرفت، بر تولید پاستیل با رنگ و مزه‌ی طبیعی اثر فراوانی داشته است. اخیرا نیز بعضی از برند‌ها، رنگ طبیعی و ارگانیک را جایگزین رنگ مصنوعی کرده‌اند.پاستیل به عنوان یک میان وعده ی پرطرفدار در بین تمام گروه های سنی از کودکان تا بزرگسالان، در طعم ها و اشکال بسیار متنوعی در دنیا تولید و عرضه می­شود. از پاستیل برای تزیین کاپ کیک، بستنی، شکلات، شیرینی و تهیه دسرهای دیگر نیز استفاده می­شود.

البته فراموش نشود که هنگام خرید پاستیل باید دقت کنید از رنگ‌های طبیعی و ژلاتین حلال در آن استفاده شده باشد.

پاستیل هاریبو 160 گرمی

پاستیل هاریبو 160 گرمی نرم و اسفنجی بودن پاستیل هاریبو باعث شده تا بیشتر برای کودکان مورد مصرف قرار بگیرد.

اگر دقت کرده باشید بعضی از پاستیل ها میزان سفتی و کشش آنها زیاد است این پاستیلها گزینه ی خوبی برای انتخاب نیستند؛ اما پاستیل هاریبو بافت آن به گونه ای می باشد که نرم است و به راحتی نیز جویده می شود و به دندان هیچگونه آسیبی وارد نمی کند.

علاقه ی شدید کودکان و حتی بزرگسان به پاستیل باعث شده تا در سطح جهان و حتی ایران کشورهای زیادی این نوع محصول را تولید کنند.

در ایران این محصول در بهترین کارخانه های سطح کشور تولید شده و به فروش می رسد. سایت ما نیز به صورت مستقیم از این کارخانه ها تهیه کرده و به فروش می رساند. از بهترین و مقرون به صرفه ترین پذیرایی برای مهمانیها می توان به پاستیل هاریبو 160 گرمی اشاره کرد.

این محصول بهترین گزینه برای پذیرای در مراسمهای مختلف می باشد و حتی به عنوان یک هدیه ی جذاب و خوشمزه برای کودکان می تواند این نوع پاستیل باشد.

تنوع زیاد در بسته بندی باعث شده تا بسیاری از کودکان از این محصول استقبال کنند.

پاستیلها در بسته بندیهای ظروف درب دار پلاستیکی به صورت پرس شده و یا در بسته بندیهای جعبه ای در حجمهای زیاد تر به فروش می رسد که طراحی ظروف آنها بسیار زیبا و رنگی می باشد.

بسته بندی شکیل و زیبا در فروش یک محصول تاثیر زیادی دارد زیرا باعث جلوه ی بیشتر محصول می شود و مشتریان را به خود جذب می نماید.

پاستیل میوه ای

پاستیل میوه ای این خوراکی خوشمزه در بین افراد طرفداران زیادی دارد و گروهی از متخصصان تغذیه با مصرف آن موافقند و نه تنها خوردن آن را در حد معمول نه تنها مضر نمی دانند، بلکه کلی هم خاصیت و فایده برای آن ذکر می کنند که عبارتند از :

پاستیل خواص ضدالتهابی دارد و دردهای مفصلی را کاهش می دهد و از ابتلا به پوکی استخوان هم پیشگیری می کند.ژلاتین منبعی سرشار از پروتئین است که فرد می تواند با خوردن پاستیل یا ژلاتین بخشی از این ماده معدنی مورد نیاز برای کارکرد بهینه بدن را تامین کند.گلایسین موجود در پاستیل سبب تقویت سیستم گوارش و بهینه کردن روند هضم و جذب غذا در بدن می شود.پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی مانند شکل حیوانات قورباغه و مرغ و زرافه دندان و… گرفته؛ طعم های مختلفی هم دارند مانند میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و پرتقال و انار و…. با تنوع زیادی در مزه و رنگ و شکل تولید می شوند. پاستیل های میوه ای یکی از خوشمزه ترین نوع پاستیل ها هستند چون طعم های مختلفی دارند و طعم هرکدام را که بچشی انگار برشی از میوه درون دهان شماست. هرکدام از پاستیل‌ها بدلیل طعم مختلف رنگهای مختلفی دارند، همین رنگهای جذاب مختلف باعث زیبایی ان میشود. استفاده از ژلاتین در پاستیل به آن شکل لاستیکی و نرم یا ژله‌ای می‌دهد. ناگفته نماند که به‌علت وجود شکر و سایر مواد در این محصول، هر 100 گرم پاستیل دارای مقدار 264 کیلوکالری انرژی است؛ بنابراین در خوردن این خوراکی جذاب و دوست‌داشتنی زیاده‌روی نکنید.البته شما می‌توانید خودتان با یک بسته ژله طعم دلخواه و کمی گلوکز و چند قاشق ژلاتین را با هم مخلوط کرده و کمی ان را بنماری کنید و سپس در ظرف چرب شده یا قالبهای پاستیل ریخته و داخل یخچال گذاشته بعد از گذشت چند ساعت شما در خانه یک پاستیل میوه ای خانگی دارید.

پاستیل نرم

پاستیل نرم پاستیل پف پفی همانطور که از اسمش پیدا است، بسیار نرم بوده و با روغن نارگیل پوشانده شده است.

این نوع پاستیل در مجاورت هوا به سرعت خشک و غیر قابل مصرف می شوند بنابراین بهتر است آنها را در ظرف در بسته و در مدت زمان بسیار کوتاهی مصرف کنید. در برخی از کشورها از ژلاتین خوکی در تهیه پاستیل استفاده می کنند اما در کشورهای اسلامی فقط از ژلاتین گاوی که از استخوان این موجود است در تهیه انواع پاستیل و ژلاتین استفاده می کنند. پاستیل پفی یا مارشمالو نیز یکی از محصولات خوراکی و تنقلات مورد استفاده در بین دختران جوان و برخی از پسران است.

از این محصول برای تزیئن کیک ایرانی ، کاپ کیک و توپکهای نسکافه یا قهوه استفاده می شود و همچنین در کنار برخی از میوه ها مصرف می شود که بیشتر جنبه تزئینی دارد. طعم این خوراکی از شیرینی کمتری نسبت به پاستیل برخوردار است و یکی از ویژگیهای اصلی برای مصرف این پاستیل پفی این است که می توانید آن را حرارت دهید و بعد از آب شدن آن را میل نمایید.

پاستیل ورقه ای

پاستیل ورقه ای پاستیل های ورقه ای شکری تولید شده توسط شرکت های ایرانی هم، با دارا بودن کیفیت های لازم برای پخش عمده در بازار، می تواند بهترین سودآوری را به همراه آورد.

در تولید پاستیل های ایرانی و یا خارجی، یکی از بهترین طعم هایی که از حجم فروش بالایی نیز برخوردار هستند مربوط به پاستیل های ورقه ای شکری می باشد که طعم خاص آن ها از مهم ترین عوامل موثر برروی سطح فروش آن ها خواهد بود.

نکته ای که در عرصه تجارت و سودآوری پاستیل های مارک ایرانی وجود دارد مربوط به شناخت بازار و موقعیت های مصرفی آن می باشد که در همین زمینه باید یک بازاریابی حرفه ای انجام پذیرد تا شاهد بیشترین میزان بازدهی در جهت فروش پاستیل های مرغوب باشیم.

بسته به نوع بسته بندی که می تواند پاستیل های کیلویی و یا ورقه ای باشد، و پاستیل های ورقه ای میوه ای برای فروش فروشگاهی و سوپرمارکتی، گزینه مناسبی خواهد بود

پاستیل ظرفی

پاستیل ظرفی برخی از فروشگاه ها برای ترغیب مشتری به خرید بیشتر از بسته بندیهای جدید و متنوعی برای محصولات خود استفاده می کنند که فروشگاه های عرضه کننده پاستیل نیز از این قاعده مستثنی نیستند و پاستیل را سطلی به فروش می رسانند.

از این رو خرید این پاستیلها دارای فروش بیشتر و تنوع بیشتری در یک بسته بندی می باشد و شما با یک بار خرید می توانید انواع طعم، مدل و مزه آن را امتحان کنید. استفاده از سطل برای فروش پاستیل زیبایی خاصی دارد اما هزینه آن نسبت به بسته بندیهای ساده تقریبا زیاد است زیرا هزینه سطل جدا محاسبه می شود.

در ادامه این مطلب خالی از لطف نیست که از خواص پاستیل اگاه شوید تا با اطمینان کامل ان را خریداری کنید؛ تا نگران سلامتی خود و فرزندتان نباشید. خرید پاستیل، به سلامت خودمان کمک می‌کنیم. چرا که:

پروتئین در تولید و نگهداری بافت‌های بدن نقش دارد. همین‌طور بر کارکرد درست اندام‌ها اثر مثبتی می‌گذارد. انرژی‌بخش هم هست. و همه‌ی این اتفاق‌ها با دریافت ژلاتین اتفاق می‌افتد. تحقیقی که در این زمینه انجام شده، نشان داده مکمل‌هایی که ترکیب ژلاتین و ویتامین سی دارند، در ترمیم بافت ورزشکاران اثر می‌گذارند. این‌جاست که می‌توانیم روی خوردن پاستیل حساب باز کنیم.

ژلاتین راهی طبیعی برای بالا بردن تولید کلاژن و درنتیجه بهبود چین‌ و چروک‌های پوست است. هم از مزه‌اش لذت می‌بریم و هم به پوست‌مان رسیدگی می‌کنیم.

ژلاتین به‌غیر از سلامتی پوست، روی هضم غذا اثر گذار است. این ماده اسید گلوتامیک دارد که بر عملکرد مخاط معده تاثیر مثبتی می‌گذارد. نقش آن در آسان شدن هضم نیز در تحقیقات ثابت شده است.نکته‌ای که زیاد درباره‌ی آن شنیده‌ایم، نقش خوردن پاستیل در تقویت استخوان‌هاست. ژلاتین می‌تواند اسید آمینه‌ی لیزین تولید کند. بنابراین، در جذب کلسیم و محکم کردن استخوان‌ها نقش بازی می‌کند.

شاید فکرش را هم نمی‌کردید، اما خوردن پاستیل کمک می‌کند راحت‌تر بخوابید. در تحقیقی که انجام شد، افرادی که پیش از خواب با خوردن پاستیل، آمینو اسید گلیسین دریافت کردند، کیفیت خواب بهتری داشتند.

خوردن پاستیل درست بعد از ورزش می‌تواند گلیکوژن مصرف شده در ورزش را تمدید کند. شکر نیز سطح انسولین را بالا می‌برد.

پاستیل دندون

پاستیل دندون میدانستید پاستیل یکی از قدیمی‌ترین خوراکی‌هایی است که درست شده است؟ پاستیل طرح دندان ، علاوه بر طعم خوشمزه ایی که دارد با طرح جالب خود لبخند را هم به شما هدیه میدهد.شما حتی میتوانید این طعم را به دوستان خود نیز هدیه دهید. این پاستیل از ماده ژلاتین حلال درست می‌شود که بدون چربی نیز می‌باشد؛ خوراکی پاستیل در عین حال که یکی از تنقلات بسیار منحصر به فرد برای کودکان و بزرگسالان است، در بهبود بیماری‌های استخوانی و مفاصل نیز مؤثر می‌باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.