پاستل گچی نواری تمشکی

پاستیل گچی نواری تمشکی یکی از خوراکی های جذابی است که علاوه بر طعم بی نظیر ظاهری جذاب دارد. رنگ های جذاب این پاستیل باعث می شود هر فردی آن را ببیند بپسندد. طعم فوق العاده تمشکی آن را همه دوست دارند خصوصا کودکان که پاستیل یکی از خوراکی های مورد علاقه آن ها است. اگر به دنبال یک پاستیل خوشمزه نواری هستید طعم تمشکی آن را حتما امتحان کنید و اطمینان داشته باشید که با یک بار امتحان به مشتری همیشگی آن تبدیل می شوید.

پاستل گچی نواری تمشکی

پاستیل قلبی شیبا

پاستیل قلبی شیبا پاستیل قلبی شیبا یکی از ده ها شکل متنوع پاستیل است. پاستیل های شیبا در انواع شکل ها و رنگ ها تولید شده و در بازار عرضه می شود. این تنوع رنگی و ظاهری باعث جذب بیشتر مشتری شده و بیشتر مورد پسند قرار می گیرد. پاستیل قلبی یکی از شکل های پاستیل است که علاوه بر کودکان بزرگ تر ها نیز آن را دوست دارند.

اگر به دنبال یک خوراکی جذاب برای تولد ها و دورهمی ها خصوصا جشن تولد کودکان خود هستید پاستیل قلبی شیبا یک گزینه مناسب است. پاستیل قلبی شیبا در انواع رنگ ها و طعم ها تولید می شود. شما می توانید این خوراکی خوشمزه را هم به صورت بسته بندی شده و هم به صورت کیلویی تهیه کنید. هر رنگ پاستیل قلبی نشان دهنده یک طعم جذاب است.

پاستیل ها به خاطر حالت کشسانی که دارند خوراکی مورد علاقه بچه ها هستند. در کنار این حالت ظاهری جذاب می توانید پاستیل ها با انواع شکل ها را تهیه کنید شکل هایی مثل حیوانات، نواری، قلبی و بسیاری اشکال دیگر. علاقه به این خوراکی سن و سال ندارد و همه به آن علاقه دارند.

پاستیل یک کیلویی دیجی کالا

پاستیل یک کیلویی دیجی کالا پاستیل یک خوراکی ژله ای خوش طعم است که در بسیاری از مهمانی ها به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرد. این خوراکی جذاب از شکر، گلوکز، ژلاتین و طعم دهنده ها و رنگ های خوراکی تهیه شده است. شکل های زیبا و رنگ های متنوع آن باعث شده تا هر کسی در هر سنی به آن علاقه داشته باشد.

برند ها و شرکت های زیادی در حال حاضر پاستیل های گوناگونی را تولید و در بسته بندی های متنوع روانه بازار می کنند. تنوع در بسته بندی و عرضه باعث می شود تا هر کسی با هر سلیقه ای پاستیل مورد علاقه خود را به راحتی در بازار بتواند تهیه کند. بسته بندی ها در وزن های مختلفی آماده شده و در بازار عرضه می شوند.

اگر شما یا فرزندانتان به پاستیل علاقه زیادی دارید می توانید بجای خرید بسته های کوچک که به سرعت تمام می شوند بسته های یک کیلویی این خوراکی را تهیه کنید. با خرید پاستیل یک کیلویی خریدی مقرون به صرفه خواهید داشت و دیگر نگران زود تمام شدن پاستیل هایتان نخواهید بود.

یکی از فروشگاه هایی که می توانید به راحتی از آن پاستیل یک کیلویی تهیه کنید فروشگاه دیجی کالا است. کافی است به این فروشگاه اینترنتی معتبر سری بزنید و از تنوع و قیمت انواع بسته های پاستیل یک کیلویی دیدن کنید. با خرید از دیجی کالا دیگر نیاز به بیرون رفتن از خانه ندارید و می توانید سفارش خود را اینترنتی ثبت کرده و محصول را درب منزل تحویل بگیرید.

بسته های پاستیل یکی کیلویی دیجی کالا با تخفیفات خوبی عرضه می شود. این پاستیل را می توانید برای مهمانی ها تهیه کنید و دیگر نگران خرید تنقلات نباشید. طعم های این پاستیل بسیار متنوع بوده و برای هر سلیقه ای طعم خاصی را در نظر دارد.

طرز تهیه هانی ژلی با نوشابه و پاستیل

طرز تهیه هانی ژلی با نوشابه و پاستیل هانی ژلی یکی از خوراکی های خوشمزه ای است که طعمی شبیه به ژله و پاستیل دارد. این خوراکی هم همانند پاستیل طرفداران بسیاری دارد. هانی ژلی را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد. برای این کار کافی است یک بطری نوشابه و یک بسته پاستیل در دسترس داشته باشید تا بتوانید یک هانی ژلی خوشمزه درست کنید. مطمئن باشید با یک بار درست کردن هانی ژلی به یکی از طرفداران همیشگی آن تبدیل می شوید.

برای درست کردن هانی ژلی کافی است یک بطری کوچک نوشابه را درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک بسته پاستل را به آن اضافه کنید و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا تمام پاستیل درون نوشابه حل شود. وقتی یکدست شد و دیگر تکه های پاستیل را مشاهده نکردید حرارت را خاموش کرد و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

سپس مایع را به درون بطری بازگردانده و درب آن را ببندید. بطری را به مدت یک ربع تا بیست دقیقه درون یخچال قرار داده و سپس به مدت سه تا چهار ساعت درون فریزر بگذارید. بعد از آن هانی ژلی شما آماده است و می توانید نوش جان کنید. به این نکته دقت داشته باشید که هر چقدر میزان پاستیلی که به نوشابه اضافه می کنید بیشتر باشد به خاطر ژلاتینی که دارد هانی ژلی غلیظ تری بدست می آید و باعث می شود در آخر هانی ژلی به سختی از بطری خارج شود.

هانی ژلی را می توان همانند پاستیل به عنوان یک خوراکی مجزا نوش جان کرد و هم می توان از آن برای تزئین ژله و انواع نوشیدنی ها سرد استفاده کرد. شکل ظاهری هانی ژلی کاملا شبیه به پاستیل و ژله است و طعمی ژله ای دارد.

برای درست کردن هانی ژلی می توانید از هر رنگ نوشابه و هر طعم پاستیل استفاده کنید. با این دستور می توانید به راحتی در منزل یک هانی ژلی خوش طعم و جذاب برای کودکان خود تهیه کنید. اگر به دنبال وقت گذراندن با کودکان خود هستید درست کردن هانی ژلی با کمک خود آنها می تواند به شما کمک کند. این کار علاوه بر داشتن اوقات خوش در کنار هم می تواند خلاقیت کودکان را هم تقویت کند.

پاستیل دکتر بن

پاستیل دکتر بن همانطور که گفته شد تولید کنندگان بسیاری هستند که تحت عنوان برند های مختلف پاستیل را تولید کرده و روانه بازارها می کنند. یکی از برند های بسیار معروف و معتبر در حوزه تولید پاستیل، دکتر بن است. بدون شک هر کسی که به پاستیل علاقه داشته باشد این نام را به خوبی می شناسد.

محصولات این برند با استفاده از مرغوب ترین و با کیفیت ترین مواد اولیه تولید شده و با کیفیت خوبی که دارد توانسته اطمینان طرفداران این محصول را به خوبی جلب کند. استفاده از رنگ های طبیعی خوراکی در تولید پاستیل دکتر بن یکی از مزیت ها و نقاط قوت این محصول است.

برای تولید پاستیل از ژلاتین طبیعی استفاده می شود که این ژلاتین از مغز استخوان و پودر استخوان گرفته شده است. در کشور های اسلامی این ژلاتین باید بر اساس قوانین شرعی و اسلامی تولید شده باشد. برند تولیدی دکتر بن پاستیل های خود را بر اساس قوانین اسلامی تولید کرده و تحت نظارت کارشناسان بهداشتی فعالیت می کند.

اگر به دنبال یک پاستیل با کیفیت و بهداشتی هستید پاستیل دکتر بن می تواند رضایت شما را به خوبی بدست آورد. با خرید این پاستیل دیگر نگران بهداشتی بودن و سالم بودن این خوراکی نباشید. می توانید با خیال راحت این محصول را برای فرزندان خود تهیه کرده و اوقات خوشی را برای آن ها فراهم کنید.

پاستیل دکتر بن می تواند پروتئین لازم را برای بدن تا حدودی تامین کرده و باعث استحکام استخوان ها شود. ژلاتین موجود در پاستیل های دکتر بن باعث سلامت پوست شده و از شل شدن پوست و بروز چین چروک جلوگیری می کند.

دستور پاستیل

دستور پاستیل پاستیل یکی از محبوب ترین خوراکی ها و آبنبات های ژله ای در سراسر دنیا است. این شیرینی خوشمزه بر اساس و بر پایه ژلاتین تولید شده و یک شیرینی جویدنی است که طعمی خاص دارد. این خوراکی خوشمزه ظاهری شبیه به ژله دارد که وقتی در دهان قرار می دهید به سرعت آب شده و یک طعم شیرین و جذاب دارد.

برای تولید پاستیل از سه ماده اولیه ژلاتین، پکتین و کاراگینان استفاده شده و افزودنی های دیگری مانند شکر، شربت گلوکز، سیترات سدیم، اسید سیتریک، رنگ های خوراکی و عصاره انواع میوه ها به آن اضافه می شود.

روند تولید پاستیل به این صورت است که ابتدا ژلاتین را همراه با آب تا دمای حدود 80 تا 90 درجه سانتی گراد گرم کرده تا کاملا ژلاتین در آب حل شود. سپس شربت گلوکز را حرارت داده تا دمای آن به حدود 114 تا 120 درجه سانتی گراد برسد در این زمان کار حرارت دادن را متوقف کرده و وقتی دمای آن به حدود 70 درجه رسید آن را به محلول آب و ژلاتین اضافه کرده و هم زده تا کاملا مخلوط شوند.

سپس به این محلول طعم دهنده و رنگ دهنده و اسید را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. این کار را می توان درون یک همزن انجام داد تا به خوبی مواد با هم مخلوط شده و یکدست شوند.

پس از طی این مراحل مایع را درون قیف ریخته و به قالب های مورد نظر انتقال می دهند. قالب های پر شده را درون یک دستگاه خنک کننده با دمای 5 تا 10 درجه حدود 10 تا 12 دقیقه قرار داده و سپس به مدت 10 تا 12 ساعت در محیطی خشک قرار داده و پس از آن می توان پاستیل ها را از قالب جدا کرد.

پس از جدا کردن پاستیل ها از قالب می توان به آن ها روکشی شکری و یا روغنی زد تا از چسبیدن آن ها به یکدیگر جلوگیری کند. اضافه کردن شکر و یا روغن به عنوان پوشش کاملا سلیقه ای بوده و می توان از هر کدام استفاده کرد.

در استفاده از قالب ها هیچ محدودیتی وجود ندارد و شما می توانید مایع پاستیل را درون هر قالب با هر شکلی که دوست دارید بریزد تا پاستیل فرم بگیرد.

پاستیل لیکوریتز

پاستیل لیکوریتز پاستیل لیکوریتز یکی از پاستیل هایی است که با نام های پاستیل روشکری و پاستیل نواری یا مدادی هم شناخته می شود. این پاستیل طعمی متفاوت از پاستیل های دیگر داشته و بسیار خوشمزه است. این پاستیل مخصوص کسانی است که طعم ترش و شیرین را دوست دارند. از این پاستیل می توان بجای تنقلاتی مانند شکلات در مهمانی ها استفاده کرد.

مهم ترین تفاوت پاستیل لیکوریتز با پاستیل معمولی ماده اولیه و بنیادی آن است. پاستیل معمولی بر پایه ژلاتین تولید شده اما پاستیل لیکوریتز بر پایه نشاسته است. روکش شکری این محصول باعث شده تا طعمی ترش و شیرین داشته باشد. در رسپی خانگی این محصول ژله دیده می شود که باعث تفاوت آن با دیگر پاستیل ها شده است.

پاستیل های مدادی یا همان پاستیل لیکوریتز به خاطر اندک طعم ترشی که دارند مورد پسند عده ای خاص قرار گرفته و کاربردی شبیه به شکلات پیدا کرده اند. این نوع پاستیل بیشتر مورد توجه بزرگتر ها قرار گرفته و علاقه خاصی به آن دارند.

شاید تنوع کمی که در شکل ظاهری این نوع پاستیل وجود دارد هم بی تاثیر در علاقه کودکان به آن نباشد. بچه ها بیشتر به دنبال جذابیت ظاهری و رنگی پاستیل هستند و پاستیل های شکلی را بیشتر دوست دارند.

این نوع پاستیل به شکل مغزدار نیز تولید می شود. برای مغز آن می توان از شکلات، ژله و هر خوراکی دیگری استفاده کرد. برای درست کردن پاستیل لیکوریتز باید در مراحل آخر برای روکش پاستیل بجای روغن حتما از دانه های شکر استفاده کرد.

پاستیل وگان

پاستیل وگان ژلاتین که ماده اصلی در تهیه پاستیل است از کلاژن درون پوست و استخوان حیوانات مختلف بدست می آید. بسیاری از مردم علاقه چندانی به این ماده بی رنگ ندارند و یا به طور معمول گیاه خوار هستند. این افرادی علاقه ای به پاستیل های با پایه ژلاتین ندارند از این رو تولید کنندگان را بر آن داشته تا پاستیلی بر پایه گیاهی تولید کنند.

پاستیل وگان فاقد هر گونه ماده اولیه حیوانی است و بر پایه مواد گیاهی تولید می شود. این پاستیل طعمی خوب و فوق العاده دارد. در تولید پاستیل وگان بجای ژلاتین از گیاهانی استفاده می شود که در آب حالتی ژله مانند دارند و می توانند جایگزین ژلاتین در پاستیل باشند.

در تولید پاستیل های وگان از هیچ ماده غیر گیاهی استفاده نشده است. برای تولید آن از طعم دهنده ها و رنگ های طبیعی مانند آبمیوه ها استفاده می شود. این محصول یک گزینه مناسب برای افراد گیاه خوار است. این پاستیل هم همانند دیگر پاستیل ها در انواع رنگ ها و طعم ها تولید می شود و همان خواص پاستیل های معمولی را دارد.

این نوع پاستیل دارای نشاسته ذرت بوده و بر خلاف پاستیل های معمولی هیچ ترکیب و ماده حیوانی ندارد. با یکبار امتحان کردن این پاستیل به آن علاقمند خواهید شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.