پاستیل ببتو بستنی لیوانی

پاستیل لیوانی ببتو BEBETO مدل بستنی 120 گرم از سری محصولات برند معروف ببتو بوده است و در کشور ترکیه تولید می‌ شود. یکی از محبوب‌ ترین پاستیل است و در تنوع بالایی تولید می‌شود. محصولات پاستیل ببتو به بسیاری از کشور‌های جهان صادر می شود و شهرت جهانی دارد. این محصول از ماده ژلاتین حلال درست می شود و بدون چربی است. پاستیل علاوه بر اینکه خوراکی منحصر به فرد می‌ باشد، در درمان و بهبود بیماری ‌های استخوانی و مفصلی نیز مؤثر است.

پاستیل ببتو بستنی لیوانی

پاستیل جدید شیبا

پاستیل جدید شیبا

پاستیل یکی از قدیمی‌ ترین خوراکی‌ ها است. اولین پاستیل شیبا حدود ۲۷ سال پیش درست شده است و همچنان یکی از خوراکی ‌های مورد علاقه بچه‌ ها می باشد. پاستیل یک خوراکی، بر پایه ژلاتین است که مزه‌ های مختلف و مدل های زیادی دارد. یکی از پرطرفدارترین مزه‌ ها، مزه‌ میوه‌ ای است و در ابعاد و شکل‌ های مختلف درست می شود. پاستیل خرسی فقط برای بچه‌ ها نیستند و در همه سنین طرفداران خاص خود را دارند. ترکیب اصلی ژلاتین، پروتئین است که برای رشد و مستحکم شدن کودکان لازم است. پاستیل ‌هایی که شرکت شیبا دارد؛ بدون رنگ مصنوعی هستند و شکل مختلفی دارند که برای هر نوع سلیقه‌ ای مناسب می باشد. ژلاتینی که برای تهیه پاستیل‌ های خوشمزه شیبا استفاده می شود، از نوع گاوی و حلال است که تائیدیه سازمان حلال مالزی را دارند و وزارت بهداشت ایران هم آن را تایید کرده است. کارخانه پاستیل سازی شیبا نیز آزمایشگاه‌ هایی را دارد که این ژلاتین ‌ها رو بررسی می‌ کند که حتما از نوع گاوی باشند. شیبا رکورد بزرگ‌ ترین پاستیل دنیا را با وزن ۱٫۲۱۲.۵ کیلوگرم در کتاب رکورد های جهانی گینس ثبت کرده است. رونمایی از این اتفاق در باغ کتاب تهران رخ داده است.

پاستیل ترش دیجی کالا

پاستیل ترش دیجی کالا پاستیل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی تشکیل شده است که طعم های متفاوتی دارد. البته از نوعی واکس برای براق کردن پاستیل شیبابا استفاده می کنند که برای سلامت فرد مضر نیست. یک کارگر ساده که تجربه زیادی در شیرینی پزی داشت رمز درست کردن پاستیل را کشف کرد و نام این آبنبات های خرسی خود را هاریبو گذاشت. سپس برای ایجاد تغییر در مزه و طعم و حتی حالت آنها از مقداری طعم دهنده میوه ای و ژلاتین استفاده کرد و آبنبات هایی درست کرد که کمی نرمی و کمی هم سفت بودند و کش می آمدند. پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی مانند شکل حیوانات قورباغه و مرغ و… گرفته شده اند تا میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و… همچنین اشیایی چون خودرو و بطری نوشابه و… با تنوع زیادی در مزه ترش و شیرین و رنگ تولید می شوند. شما برای تهیه پاستیل ترش میتوانید از تازه ترین و نرم ترین و با کیفیت ترین مدل ها را در سایت دیجی کالا مشاهده کنید و خرید نمایید.

پاستیل خانگی بدون گلوکز

پاستیل خانگی بدون گلوکز این خوشمزه ‌ی جذاب برای اولین بار در اوایل دهه‌ ی 1900 در آلمان تولید شده است و بعد در دهه ‌ی 1980 در آمریکا و سپس در سراسر جهان محبوب شد. پاستیل همچنان محبوبیت زیادی بین افراد دارد و یکی از پرفروش‌ ترین شیرینی‌ های دنیا محسوب می شود. گاهی اوقات هیچ چیز لذت‌ بخش ‌تر از درست کردن آنها در خانه نیست. با یاد گرفتن روش‌ های ساده‌ پاستیل، شما هم می‌ توانید این آبنبات‌ های پرطرفدار را برای کودکان و خردسال خود درست کنید. پاستیل را به روش‌ های مختلفی می‌ توانید درست کنید؛

برای تهیه‌ی پاستیل هیرتامین خانگی بدون گلوکز، فقط نیاز به یک بسته پودر ژله و مقداری ژلاتین دارد. درست کردن این نوع پاستیل کاملا ساده است و نیازی به شیرین‌ کننده ها نیست. برای تهیه‌ ی پاستیل به مواد زیر نیاز دارید:

یک بسته پودر ژله

یک قاشق سوپ‌ خوری پودر ژلاتین

یک دوم فنجان آب

قالب برای پاستیل ‌ها

روش تهیه‌ ی این پاستیل خانگی نیز به این صورت است:

یک دوم فنجان آب را درون ظرف بریزید و روی حرارت مستقیم بگذارید تا گرم شود. یک بسته پودر ژله و یک قاشق ژلاتین را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد در آب حل شوند. سپس مایع را از روی حرارت بردارید و درون قالب مورد نظر خود بریزید. قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. وقتی مواد سفت شد می‌توانید به راحتی آن را از قالب جدا کرد و در ظرف مورد نظر خود بریزید. ژله‌ ‌ها را می‌ توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

پاستیل لیوانی ببتو

پاستیل لیوانی ببتو این محصول حاوی ژلاتین خوک یا سایر مواد تشکیل دهنده از خوک نیست و فاقد چربی می باشد. پاستیل لیوانی ببتو تهیه شده از مرغوب ترین و باکیفیت ترین مواد خوراکی است که طعمی خاص و دل پذیر را برای شما به ارمغان می آورند. پاستیل لیوانی ببتو BEBETO برای کودکان یک ماده خوراکی مقوی و مغذی است. مواد تشکیل دهنده پاستیل شامل ژلاتین، شکر و مواد افزودنی است که طعم‌ های مختلف به آن اضافه می‌ شود. این محصول ساخت تولید کشور ترکیه می باشد. پاستیل ببتو میوه ای در طعم های خوشمزه و در بسته بندی های کاملا بهداشتی 120 گرمی موجود هستند. پاستیل لیوانی ببتو BEBETO یک پاستیل بسیار لطیف و خوشمزه است که طعم استثنایی دارد و مورد پسند همه ذائقه ها می باشد. می تواند یک انتخاب درست برای کودکان تان باشد. شما می توانید این پاستیل لیوانی را در کیف ( کوله ) و یا ماشین قرار دهید و هروقت که میل داشتید بخورید و لذت ببرید.

این محصول بسیار پرطرفدار و پرفروش است به دلیل طعم خاص میوه ای که به همراه دارد. پاستیل ببتو امروزه جزء پاستیل های پرطرفدار است زیرا علاوه بر دارا بودن کیفیت بسیار بالا و فوق العاده و طعم بی نظیری هم که دارد با قیمت بسیار مناسب هم به فروش می رسد که همین امر محبوبیت پاستیل ببتو را بین افراد دوچندان کرده است و روز به روز تقاضا برای خرید این محصول بالا می رود و بازار خرید این محصول همیشه رونق دارد. ببتو بیش از 20 سال است که تولید پاستیل را شروع کرده است و در کمتر از دو دهه توانسته به یکی از برند های برتر در صنعت شیرینی سازی و تنقلات تبدیل شود. امروزه رهبری بازار در زمینه فروش پاستیل را بر عهده دارد. این شرکت برای ماندگار شدن در ذهن مردم در تولیدات اول خود، پاستیل های خود را به حروف اسم خود درست کرد و همین امر باعث شد که همچنان در ذهن ها ماندگار بماند. همچنین این شرکت هر ساله تنوع پاستیل ببتو خود را در اشکال متنوع و رنگ های جذاب و با طعم های متنوع بالا می برد که امروزه نه تنها کودکان بلکه محبوبیت خاصی را در بین تمامی رده های سنی به دست آورده است. این شرکت پاستیل های تولیدی خود را در اشکال مختلف چون بستنی و خرس و غیره تولید کرده است که در این بین پاستیل Bebeto خرسی فروش بالایی داشته است و بسیار پرطرفدار می باشد.

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل بر خلاف سایر شکلات‌ ها و آبنبات ‌ها که تاریخچه‌ ی کهن دارند. پاستیل یک فناوری تازه در صنعت شکلات‌ سازی است. این تکنولوژی که از فرمولاسیون اولیه‌ ی پکتین و نشاسته گرفته شده است؛ اولین بار در اوایل دهه‌ ی 1900 در آلمان، توسط فردی به نام هانس ریگل، ابداع شد. هانس ریگل شرکت هاریبو (Haribo) را تاسیس کرد و اولین پاستیل‌ های خرسی را در سال 1920 ساخت. در دهه ‌ی 1980 هاربیو تولید پاستیل خرسی را در آمریکا آغاز کرد. سپس شرکت‌ های شکلات‌ سازی نیز محصولات مشابه آن را تولید کردند. پاستیل خرسی آغازی برای سایر پاستیل ‌ها از شرکت‌ هایی مانند هرشیز، براکس (Brach’s) و فارلیز (Farley’s) بود. در حال حاضر نیز پاستیل در شکل‌ های مختلف از مدل حیواناتی مانند: دایناسور تا رول ‌های میوه‌ ای وجود دارد. شاید جالب باشد بدانید بیش از نیمی از ژلاتین‌ های تولید شده در جهان صرف تهیه‌ ی پاستیل می‌ شود و این نشان می‌ دهد که چقدر پاستیل محبوب است.

دستورالعمل ساخت پاستیل معمولا توسط تکنسین ‌ها و شیمی ‌دان‌ های با تجربه تهیه می‌ شود. در واقع آنها با ترکیب مواد مختلف می‌ توانند ویژگی‌ های مختلف پاستیل را مانند بافت، طعم و ظاهر آن را تغییر دهند. به طور کل مواد اولیه ‌ی ساخت پاستیل شامل آب، ژلاتین، شیرین‌کننده‌ ها، طعم‌ دهنده ‌ها و رنگ‌ ها می‌ باشد. ماده ‌ی اصلی در تهیه‌‌ ی پاستیل ژلاتین است. ژلاتین پروتئینی است که از بافت حیوانات استخراج می‌ شود و وقتی در آب قرار می‌ گیرد، ژل‌ های غلیظی ایجاد می‌ کند. وقتی از ژلاتین به اندازه ‌ی کافی و مناسب استفاده شود، بافت پاستیل کاملا جویدنی و نرمی به خود می‌ گیرد. این ژل‌ ها دارای خاصیت برگشت‌ پذیری هستند و با گرم شدن ضعیف می‌ شوند پس به این ترتیب در دهان به سادگی ذوب می‌ شوند. بافت و مدت زمان حل شدن پاستیل در دهان را می‌ توان با میزان ژلاتین مورد استفاده در دستور آن، کنترل کرد.

۱- ژلاتین یک ترکیب بی‌ مزه و بی‌ بو و فاقد چربی است.

۲- از شیرین ‌کننده‌ ها و طعم‌ دهنده‌ ها برای طعم ‌دهی به پاستیل استفاده می‌ شود. از قند های مختلفی به عنوان شیرین‌ کننده استفاده می‌شود. ساکاروز، قند نیشکر یا چغندر و فروکتوز که به میزان قابل‌‌ توجهی شیرین ‌تر از ساکاروز معمولی است، از جمله قندهای مورد استفاده در پاستیل هستند.

۳- در ترکیب پاستیل از شربت ذرت نیز استفاده می‌ شود که از متبلور شدن قند ها و خراب شدن بافت پاستیل جلوگیری می‌ کند. شربت ذرت همچنین باعث شکل‌ و فرم دهی به این آبنبات ها می شود که به حفظ رطوبت و پایین آوردن هزینه‌ ها نیز کمک بسزایی می‌ کند.

شیرین بودن یکی از ویژگی‌ های پاستیل است و در تهیه ‌ی پاستیل از طعم‌ دهنده‌ های طبیعی یا مصنوعی نیز استفاده می‌ گردد تا پاستیل یک طعم منحصر به فرد داشته باشد. طعم ‌های طبیعی از میوه‌ ها، توت‌ ها، عسل، شیره ‌ی چغندر و شکر افزا به دست می‌ آید. تاثیر این طعم‌ ها را می‌ توان با طعم ‌دهنده ‌های مصنوعی بهبود بخشید.

پاستیل دندان

پاستیل دندان پاستیل دندان فومی در معرفی شکل های پر فروش و جذاب پاستیل های اسپانیایی ویدال، می توان به پاستیل های شکل دندان اشاره کرد. این پاستیل ها نیز به نوبه خود در نمونه های پاستیل دندان فومی و یا دندان خون آشام تولید می شوند. در بسته بندی های ارائه شده وکیوم شده است. در خصوص پاستیل های دندانی، در بسته بندی های یک کیلویی از سطح فروش بالاتری برخوردار هستند و این مسئله به دلیل حاشیه سود بالاتر پاستیل های مذکور خواهد بود که مشتریان در مسیر خرید و سفارشات عمده خود می توانند از این طریق اقدام به خرید خود نمایند. پاستیل های دندانی با بیشترین تنوع از طریق نمایندگی رسمی وارد بازار ایران می شود که در مسیر فروش عمده آن نیز بهره گیری از فضای اینترنتی است که بهترین موقعیت خرید را فراهم می آورد. پاستیل ها عامل پوسیدگی دندان هستند که ژلاتین های آن خاصیت چسبندگی دارد و از آنجا که کودکان و‌خردسالان معمولا کمتر به بهداشت دهان و دندان اهمیت می‌ دهند، با مصرف این خوراکی‌ ها دچار پوسیدگی دندان می‌ شوند. حتما بعد خوردن پاستیل به فرزندان خود مسواک زدن را گوشزد کنید.

پاستیل رنگین کمانی

پاستیل رنگین کمانی پاستیل نواری رنگین کمان تهیه شده از مرغوب ترین ترکیبات غیر تراریخته است. این پاستیل شامل، شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی و ژلاتین می باشند. وزن پاستیل نواری رنگین کمان، هرعدد آن 1/5 کیلوگرم است که به صورت کارتن 6عددی در بازار عرضه می گردد. پاستیل رنگین‌کمانی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین پاستیل هایی هست که کوچک و بزرگ آن را دوست دارند. یکی از مهم ترین ماده که در تولید پاستیل ژلاتین است این موضوع است که از استخوان گاو بدست می آید. پاستیل به دلیل وجود ژلاتین منبع خوبی از پرتئین به میزان 80 درصد است. پاستیل بند های رنگین کمان که از آب میوه های واقعی تهیه شده اند که به صورت رنگین کمان در آمده است و همچنین طعم رنگ های آن متفاوت هستند. پاستیل رنگین کمانی محبوبیت زیادی در بین کودکان و بزرگسالان و خردسالان دارند و بخشی شناخته شده در صنعت شیرینی سازی می باشد. پاستیل ها به اشکال بسیار متنوعی موجود هستند که معمولاً به صورت تصاویر خرس، نوزاد یا رشته ای و یا حلقه ای و یا بند های رنگین کمانی را به تصویر کشیده شده اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.