پاستیل برای چی خوبه

شکل جدیدی از پاستیل شرکت شیبا که بسیار نرم و شامل ۴۰درصد آبمیوه می باشد،پاستیل سافت جلی شیبا می باشد.

در این مقاله به بررسی مطالب زیر راجع به انواع پاستیل ها می پردازیم:

پاستیل سافت جلی شیبا

پاستیل شیرین عسل

پاستیل سنگی

پاستیل شکلاتی

پاستیل شور

پاستیل هندوانه

پاستیل و لواشک

و بسیاری مطالب مفید دیگر راجع به پاستیل ها

برای کسب اطلاعات مفید در رابطه با پاستیل ها با ما همراه باشید.

پاستیل برای چی خوبه

پاستیل سافت جلی شیبا

پاستیل سافت جلی شیبا یکی از انواع خوراکی های بسیار قدیمی، پاستیل می باشد.

اولین پاستیل کارخانه شیبا بیست و هفت سال پیش درست شده است.

شاید تا به حال پاستیل زیاد خورده باشید اما از محتوای درون ان بی خبر باشید،پاستیل یک خوراکی بر پایه ژلاتین با ابعاد ، شکل های مختلف و طعم های گوناگون می باشد که طرفداران بسیار زیادی در هر رده سنی دارد.

ترکیب اصلی ژلاتین ،پروتئین می باشد .

ژلاتین دارای فواید زیر می باشد:

کمک به سیستم گوارش و هضم راحت غذا

رشد و تقویت استخوان ها

فاقد کالری بودن

بسیاری از پاستیل های موجود در بازار از رنگ های مصنوعی و مواد نگهدارنده زیادی برخوردار هستند و برای سلامتی بسیار مضر می باشند.

پاستیل های تولید شده در شرکت شیبا از محتوا زیر برخوردار می باشند و برای سلامتی کودکان و سایر افراد به عنوان یک تنقلات مفید شناخته شده اند.

فاقد رنگ مصنوعی هستند.

دارای ۴۰درصد آبمیوه تازه می باشند.

ژلاتین موجود در ان ها از نوع حلال و گاوی می باشد.

دارای تاییدیه سازمان ژلاتین مالزی می باشد.(مالزی اولین کشور مسلمان تولید کننده حلال است.)

تاییدیه سازمان بهداشت ایران را هم دارد.

بعلت استفاده از ژلاتین گاوی دارای ۸۰درصد پروتئین،۱۳درصد اب و ۲درصد مواد معدنی اند.

پاستیل های شیبا از تنوع خیلی بالا و در وزن های ۲۰گرمی ۳۰گرمی،۶۵گرمی،۹۰گرمی،۱۸۰گرمی، ۳۰۰گرمی،۷۰۰گرمی و بصورت لفاف دار و ظرفی برخوردار می باشند،در زیر به معرفی چند مورد از ان ها می پردازیم:

در وزن ۳۰ گرمی پاستیل هایی همچون

پاستیل سگ خندان با شش طعم میوه مختلف

پاستیل کولالا با طعم کولا

پاستیل آلبالو با طعم آلبالو

پاستیل استخوان با طعم توت فرنگی

پاستیل اویز بدون طعم

در وزن ۷۰۰گرمی پاستیل هایی همچون

پاستیل قلب با طعم توت فرنگی

پاستیل مار با ۶طعم میوه مختلف

پاستیل الفبا با شش طعم میوه متفاوت

پاستیل میکس با طعم میکس میوه

پاستیل کریسمس با شش طعم میوه مختلف

و بسیاری موارد دیگر

نوع جدید پاستیل های شیبا،پاستیل های سافت جلی می باشند که علاوه بر نرم بودن ،از رنگ و طعم بسیار ویژه برخوردارند و هم چنین دارای ۴۰درصد آبمیوه تازه می باشند .

پاستیل های سافت جلی در طعم های سیب،بلوبری،هندوانه،میوه های استوایی و مخلوط میوه و در وزن های ۱۶۰ گرمی،۹۰گرمی موجود می باشند.

پاستیل شیرین عسل

پاستیل شیرین عسل پاستیل شیرین عسل یکی از محصولات شرکت شیرین عسل می باشد.

شرکت شیرین عسل در زمینه تولید انواع کیک،شیرینی و شکلات از تنوع بسیار بالایی برخوردار می باشد و به دلیل داشتن کیفیت بالا دارای مشتریان بسیار زیادی می باشد.

پاستیل شیرین عسل دارای تنوع زیر می باشد:

پاستیل میوه ای حروف الفبا ژلیفان دو بسته ای ۳۰۰گرمی

پاستیل میوه ای طرح باغ وحش ژلیفان دو بسته ای ۳۰۰گرمی

پاستیل با طعم میوه مخلوط ژلیفان شیرین عسل ۵۰۰گرمی

پاستیل میوه ای طرح اشکال مختلف شیرین عسل ۳۰۰گرمی ۲بسته ای

پاستیل کولا ژلیفان شیرین عسل دو بسته ای ۳۰۰گرمی

پاستیل میوه ای طرح قلب شیرین عسل

پاستیل میوه ای طرح پروانه

و بسیاری مدل های متنوع دیگر

پاستیل سنگی

پاستیل سنگی یکی از پاستیل های بسیار خوشمزه و در عین حال زیبا،پاستیل سنگی می باشد.

اگر شما نیز تمایل به درست کردن این پاستیل خوشمزه در منزل را دارید پس با ما همراه باشید.

در ابتدا ۳۰۰گرم شکر را به همراه ۲۰۰میلی لیتر اب و ۵گرم پودر اگار اگار بخوبی ترکیب کرده و بر روی حرارت قرار دهید.

پس از جوشیدن این ترکیب که پنج دقیقه زمان می برد ان را از روی حرارت برداشته و داخل یک قالب سیلیکونی که از قبل کف انرا کاغذ روغنی انداخته اید ،بریزید.

در این مرحله با کمک یک قلمو ،رنگ های خوراکی دلخواهتان را به قسمت های مختلف این پاستیل اضافه کرده و بخوبی این قسمت ها را هم بزنید.

حال مواد را به مدت نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا حسابی سفت شود.

پس از دراوردن پاستیل سنگی از یخچال کاغذ روغنی ان را جدا کرده و با کمک دست انها را به اندازه های دلخواه در می آورده و بافاصله بر روی یک سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.

حال سینی را به مدت سه الی چهار روز در یک مکان خشک قرار دهید تا پاستیل ها حالت ترک خورده پیدا کنند.

پاستیل شکلاتی

پاستیل شکلاتی شکلات یک ماده غذایی بسیار پرطرفدار،انرژی زا و خوشمزه می باشد که در سر تا سر دنیا طرفداران خاص خود را دارد.

شکلات از شیر،شکر ،کره کاکائو و پودر کاکائو به نسبت های مختلف تهیه شده است.

نکته بسیار جالب این است که بدلیل طرفداران بسیارزیاد شکلات ،روز معرفی شکلات توسط اروپا به جهان را که در هفتم ژوئیه سال ۱۳۵۰میلادی بوده است ،روز جهانی شکلات نامیده اند.

می توان گفت پاستیل شکلاتی،جزء پاستیل ها با طعم استثنایی علی الخصوص برای دوستدارن طعم شکلات و پاستیل می باشد.

اگر دوست دارید پاستیل شکلاتی را با کیفیت بالا و بدون مواد نگهدارنده در خانه درست کنید ،پس بهتر است در قسمت پایین طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را با تمام نکات ریز و درشت ان مطالعه فرمایید.

مواد مورد نیاز

۱۵۰گرم شکلات تخته ای

یک بسته پودر ژله دلخواه

دو قاشق غذاخوری گلوکز یا عسل

یک سوم پیمانه اب

قالب سیلیکونی مخصوص شکلات

برای تهیه این شکلات پاستیلی ابتدا شکلات را به روش بن ماری بر روی بخار کتری یا وسیله ای مشابه ذوب کنید.

داخل قالب ها را پر از شکلات کنید و سپس ان را بر روی یک ظرف برگردانید بصورتی که فقط دیواره های قالب شکلات داشته باشند و دوبار این مرحله را تکرار کنید و اجازه دهید شکلاتهای موجود در قالب سفت شوند.

نکته:در صورتی کثیفی دور قالب به کمک یک چاقو یا لیسک اضافه های شکلات را بردارید تا شکلات‌هایی یکدست داشته باشید.

پس از گذاشتن قالب در یخچال و در طی این فاصله پاستیل تان را اماده کنید.

برای تهیه پاستیل پودر ژله را با آب سرد ترکیب و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف شود.

سپس عسل یا گلوکز را به پودر ژله اضافه و از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه کمی از داغی افتاد قالب شکلات را از یخچال در بیاورید و مواد پاستیل را تا یک قاشق مانده به سر قالب به ان اضافه کنید.

نکته قابل توجه در این مرحله این است که اگر مواد پاستیل را بصورت داغ بر روی شکلات بریزید ،شکلاتها ذوب می شوند و با مواد پاستیل ترکیب و ظاهر کار شما زشت می شود.

پس از اینکه به مدت یک ربع الی بیست دقیقه مواد در محیط کمی بسته شدند ،مجدد شکلات بن ماری و از حرارت افتاده شده را به ان اضافه کنید.

علت افزودن شکلات در این مرحله این است که مهمانان شما در ابتدا یک ظرف پر از شکلات را در جلو خود می بینند اما پس از برداشتن هر کدام از شکلات ها و خوردن ان ها شگفت زده شده و از طعم بی نظیر پاستیل شکلاتی شما نهایت لذت را می برند.

پاستیل شور

پاستیل شور امروزه در سوپر مارکت ها ،هایپر مارکت ها،فروشگاه های زنجیره ای موجود در سطح شهر و تمام فروشگاه های آنلاین انواع و اقسام پاستیل با طعم های مختلف وجود دارد.

یکی از این پاستیل ها ،پاستیل شور می باشد.

پاستیل های شور بیشتر بصورت رشته ای و در انواع طعم ها مثل سیب ترش،الو قرمز ،توت فرنگی و …وجود دارد.

اغلب پاستیل های شور جز پاستیل های وارداتی به ایران هستند.

البته بسیاری پاستیل های دیگر با طعم های گوناگون در بازار وجود دارند که از لحاظ شکر ظاهری بصورت رشته ای با یکسری دانه که از روی ظاهر نمی توان تشخیص داد نمک است یا شکر می باشند که پس از خواندن اطلاعات مخصوص مربوط به محصول شما متوجه می شوید که این پاستیل ها که اغلب تولیدکنندگان ان ها نیز شرکت های داخلی هستند به شکل لوله ای و رشته ای با طعم ترش و شکر پاشی شده هستند.

شرکت گیاهی ببتو ارائه دهنده پاستیل ترش شکری میوه ای است .

پاستیل ترش و نواری در کارخانه ها از اب میوه تازه تهیه می شود،

به همین دلیل پس از خوردن ان طعم تازگی میوه در پاستیل کاملا احساس میشود.

پاستیل هندوانه

پاستیل هندوانه یک گزینه بسیار خوشمزه در شب یلدا تهیه پاستیل هندوانه می باشد.

شما می توانید در منزل این پاستیل بسیار خوشمزه را تهیه کنید و یا اینکه آنرا بصورت اماده از بازار تهیه و بعنوان یک نماد بر روی سفره و یا میز یلدا خود قرار دهید.

در صورت تهیه این پاستیل در منزل می توانید انرا با قالب و یا بدون قالب درست کنید.

در این قسمت به آموزش درست کردن پاستیل هندوانه در منزل می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه پاستیل هندوانه

ژله انار یا هر نوع ژله دیگر به رنگ قرمز نصف یک بسته پودر ژله اماده

ژله کیوی یا لیمو نصف یک بسته

ژله آلوئه ورا نصف بسته

پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری سر پر

شیر ولرم دو قاشق غذاخوری

گلوکز سه قاشق غذاخوری

آب جوش سه لیوان

شکلات چیپسی یا تخم خرفه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه این پاستیل بصورت زیر می باشد:

۱-در ابتدا کف یک قالب از جنس سیلیکونی را بخوبی با روغن چرب کنید.

۲-حال یک کاسه هم اندازه برداشته و سه الی چهار لیوان اب را داخل کتری بریزید تا در این فاصله،جوش بیاید.

۳-ژله قرمز با طعم دلخواه خود را برداشته و به ان یک قاشق پودر ژلاتین،یک قاشق گلوکز و نصف لیوان اب سرد اضافه کنید ،سپس این ترکیب را روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری)قرار دهید و اجازه بدهید تا تمام دانه های ژلاتین با اب ترکیب شوند و مدام ان را هم بزنید.

۴-پس از جوش امدن آب،یک لیوان ان را داخل یک کاسه بریزید و پودر ژله انار خود را اضافه کنید ،مواد را با هم زن بخوبی هم بزنید تا دانه های داخل ژله از بین بروند حالا ژلاتین بن ماری شده را به کاسه حاوی ژله انار اضافه کنید و مجدد بر روی حرارت قرار دهید تا در صورت باقی ماندن دانه های ژله، از بین بروند.

۵-در این مرحله مواد اماده شده را تا نیمه درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید.

۶-تا اماده شدن مخلوط ژله اول ،اقدام به اماده سازی ژله دوم کنید.

مجدد در داخل یک کاسه نصف لیوان اب جوش را با یک قاشق ژلاتین و گلوکز بن ماری کنید و سپس یک لیوان اب جوش و ژله آلوئه ورا را به ان اضافه کنید.

۷-سپس کاسه حاوی ژله الوئه ورا را برداشته و داخل یک کاسه دیگر دو قاشق شیر خود را اضافه و اجازه دهید کمی روی حرارت ولرم شود.

۸-سپس شیر را به ژله الوئه ورا اضافه کنید و پس از هم زدن ان و هم دما شدن با محیط،ژله سفید را بر روی ژله قرمز بریزید.

۹-پس از گذشت ۱۵ دقیقه،مجدد ژلاتین را با نصف اب و گلوکز بصورت قبل ترکیب و ژله کیوی را به همراه آب جوش به ان بیفزایید و بر روی ژله سفید بریزید و اجازه دهید تا برای ۳۰ دقیقه در یخچال بماند.

۱۰-پس از گذشت یک ساعت قالب را از یخچال بیرون بیاورید و درون یک ظرف مناسب بر گردانید و روی ان را با کمک شکلات چیپسی و یا تخم خرفه برای شبیه سازی تخم هندوانه تزئین کنید.

علت استفاده از گلوکز در پاستیل ، کشدار شدن و شفافیت بیشتر آن می باشد.

می توانید بجای استفاده از یک قالب سیلیکونی بزرگ ،یک قالب سیلیکونی شامل ۱۲ تا ۱۴عدد قسمت کوچک استفاده و پس از چرب نمودن قالب مجدد مراحل بالا را انجام دهید و تنها نکته قابل ذکر برای استفاده از این قالب این مورد است که شما بایستی ژله را با کمک قاشق بریزید برای مثال ژله هندوانه سه قاشق،ژله آلوئه ورا ۱قاشق و ژله کیوی ۲ قاشق و مجدد پس از خروج از یخچال روی انرا با شکلات تزیین کنید.

پاستیل و لواشک

پاستیل و لواشک اگر دنبال یک کادو بسیار جذاب و خوشمزه برای مناسبت هایی مثل روز عشق(ولنتاین),روز تولد،روز زن و …برای خانم ها در هر سنی هستید ،پیشنهاد ما به شما تهیه بسته یا پک پاستیل و لواشک می باشد.

پک پاستیل و لواشک در انواع طعم های مختلف با وزن دلخواه و قیمت متفاوت در پیج های فروش انلاین و سایر فروشگاه های خرید کادو در سطح شهر وجود دارند.

در زیر به معرفی چند مدل از این بسته ها و قیمت انها در سایت ترب می پردازیم.

پکیج لواشک و پاستیل با طعم ترش و شیرین با برند میوه بهشت و ایکس فروت

سینی لواشک گل رز و پاستیل ترش دارای سیب سلامت و مجوز بهداشت با وزن ۸۵۰گرم

باکس چهار تیکه لواشک ،ترشک و پاستیل با سس مخصوص و خوشمزه با وزن ۵۷۰گرم

باکس چهارخانه لواشک و پاستیل

باکس لواشک رز و سس ترش به همراه پاستیل رشته ای شکری

و بسیاری موارد دیگر که شما می توانید در صورت دلخواه به وب سایت های این محصولات مراجعه کنید و در مورد انها بصورت کامل اقدام به تحقیق و بررسی و سپس ثبت سفارش نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.