پاستیل سفید صورتی قلبی قرمز

همانطور که می دانید پاستیل نوعی خوراکی خوشمزه، خوشرنگ و جذاب است که تمام افراد بدون محدودیت سنی این محصول را دوست دارند. امروزه در بازار انواع مدل های مختلفی از پاستیل به چشم می خورد که بسیار وسوسه انگیز می باشد. به گونه ای که پاستیل سفید صورتی قلبی قرمز توانسته بهترین جایگزین شکلات، لواشک و بستنی قرار بگیرد؛ برای خرید انواع پاستیل های خوشمزه و رنگی رنگی می توانید با بخش فروش ما در ارتباط باشید.

پاستیل سفید صورتی قلبی قرمز

پاستیل ظرفی شیبا

پاستیل ظرفی شیبا پاستیل ظرفی شیبا محصولی ژله‌ای نرم و لطیف و کشدار می باشد که آب از دهان آدم سرازیر می‌کند. پاستل‌ها در رنگ‌ها و طعم‌های مختلفی وجود دارند که خوردن آن‌ها بزرگ و کوچک نمی‌شناسد. پاستیل‌ها رنگ‌های متفاوت و قشنگی دارند و همچنین دارای مزه‌های گوناگون و خوش طعمی هستند که بچه‌ها عاشق آنند، بزرگ‌ترها هم دوستش دارند. پاستل‌ سال‌های سال است که مقامش را هم به عنوان یک خوردنی تنقلاتی خوشمزه حفظ کرده است.

بهتر است که پاستیل‌ها جایگزین تنقلات مضر بچه‌ها در مدرسه شوند. در این بین پاستیل ظرفی شیبا که یکی از تولید کنندگان مطرح در زمینه صنعت مواد غذایی و تنقلات به خصوص پاستیل است، توانسته این محصول پرطرفدار و محبوب را در بازار عرضه کند. پاستیل میوه‌ای خانواده شیبا در ظروف مختلف بسته بندی و در بازار موجود می باشد.

پاستیل، فرآورده‌ای متشکل از ژلاتین، شکر و افزودنی‌های مجاز است. آدامس نیز هنگام جویدن شباهت زیادی به پاستیل دارد. اما این دو متفاوت از یکدیگر هستند. آدامس از جویدنی‌هایی است که حین رانندگی، استراحت یا بعد از غذا واقعاً می‌چسبد. پاستیل به عنوان فرآورده‌ای مفید برای مفاصل شناخته شده است. این خوراکی‌ها حتی سالم‌تر از بسیاری دیگر از محصولات سوپرمارکتی‌اند و طرفداران بسیاری دارند. این تنقلات دارای خواص متعددی هستند که شاید برای بسیاری از ما شناخته نشده باشند.

پاستیل ژله ای شیرین عسل

پاستیل ژله ای شیرین عسل پاستیل ژله ای شیرین عسل نیز به عنوان یک خوراکی پرطرفدار، خواص متعددی را از آن خود کرده است. ژلاتین درون پاستیل یکی از منابع خوب پروتئین است. مصرف پاستیل به بهبود وضعیت عضلات کمک می‌کند. همچنین به عنوان یک مکمل خوب برای جلوگیری از پوکی استخوان عمل می‌کند. پاستیل موجب سوختن گلیکوژن می‌شود. این فرآیند به آزادسازی انرژی در بدن کمک می‌کند. کربوهیدرات موجود در پاستیل باعث ذخیره‌سازی انرژی در عضلات و تأمین سوخت بدن می‌شود. ژلاتین موجود در پاستیل به بازسازی مفاصل آسیب دیده کمک می‌کند. همچنین که این ترکیب برای بهبود وضعیت پوست و مو نیز بسیار مفید است.

شاید تا به حال به تعدد پاستیل خریداری کرده باشید اما جالب است بدانید که اختراع پاستیل کاملاً اتفاقی بود. این محصول توسط یک کارگر کارخانۀ آبنبات‌سازی ابداع شد. هانس ریگل فردی بود که تجربۀ زیاد در آشپزی و شیرینی‌پزی داشت. او به عنوان یک فعالیت جانبی شروع به تولید آبنبات در طعم‌های میوه‌ای کرد. این ابتکار او با استقبال زیادی روبرو شد. کم‌کم خلاقیت بیشتری در این زمینه به کار گرفت که نتیجۀ آن چیزی شبیه به پاستیل‌های امروزی بود.

هرچند که بافت پاستیل‌های ابتدایی سفت‌تر بودند اما حالت کش‌آمدگی‌ به خود می‌گرفتند. انواع پاستیل‌ نیز در طی مسیر محبوبیت‌شان، تغییرات زیادی را تجربه کرده‌اند. تنوعی که امروز در انواع پاستیل می‌بینیم نیز ناشی از همین تغییرات است. اولین چیزی که باعث تنوع در پاستیل می‌شود، طعم آن‌است. کافیست نگاهی به قفسۀ پاستیل در فروشگاه‌ها بیندازید. با انواع طعم‌ها در بسته‌بندی‌های مختلف مواجه خواهید شد.

پاستیل‌ها هم بعضاً تقویت شده با برخی ویتامین‌ها از جمله ویتامین سی هستند. با این حال، شکل ظاهری و طعم پاستیل‌ها مهم‌ترین وجه تمایز آن‌هاست. پاستیل شیرین عسل در طعم کولا و میوه‌ای از انواع پاستیل‌های محبوب هستند.

پاستیل طنابی

پاستیل طنابی امروزه پاستیل ها انواع متنوعی دارند ولی معروف ترین نوع پاستیل در ایران پاستیل طنابی است. پاستیل های طنابی عموما طعم نوستالژیکی برای ما دارند و یادآور دوران کودکی هستند. گلایسین داخل پاستیل به دلیل تقویت سیستم گوارش جذب غذا را به تعادل میرساند. دردهای مفصلی را کاهش داده و خاصیت ضد التهابی دارد، ضمن اینکه ابتلا به پوکی استخوان هم پیشگیری می کند.

آمینواسیدهای موجود در پاستیل در بازسازی بافت‌های پوستی موثر است. با همه اینها پاستیل ها نمیتوانند جایگزین منابع ضروری بدن و یا میوه ها باشند. بنابراین در مصرف آنها هم مانند سایر خوراکی ها می‌بایست حد‌‌‌ اعتد‌‌‌ال رعایت شود‌‌‌. حتما از کودکان بخواهید بعد از مصرف این خوارکی از مسواک استفاده کنند.

از دادن پاستیل به کود‌‌‌کان زیر د‌‌‌و سال پاستیل پرهیز کنید. به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی‌شان مصرف این خوراکی خطرساز خواهد بود. در ارتباط با نحوه نگهداری پاستیل اینکه باید در جای خنک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود. ترجیحا از پاستیل های باز و فله ای استفاده نکنید اغلب این پاستیل ها تاییدیه وزارت بهداشت را ندارند.

در طرز تهیه پاستیل طنابی آمده که در ابتدا پودر ژله، ژلاتین و آب سرد را باهام ترکیب کنید. بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شد گلوکز را اضافه کرده و خب هم بزنید. در مرحله بعد مواد ترکیبی را روی بخاری کتری یا سماور قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ ژله شفاف شود و کف سفیدی روی آن قرار بگیرد. این کف سفید از روی ژله برای کدر نشدن پاستیل ها بایستی حتما برداشته شود تا رنگ پاستیل‌ها را کدر نکند

. وقتی که مایه پاستیل یکدست و روان شد، وقت برداشتن آن از روی حرارت است. بهتر است پاستیل را در قالب سیلیکونی چرب شده بریزید و بصورت طنابی برش بزنید. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال و ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. بعد از حدود یکساعت پاستيل شما آماده است.

پاستیل طالبی

پاستیل طالبی پاستیل های میوه ای با طعم های مختلفی از جمله طعم طالبی می تواند به سادگی و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت درست شود. تولید پاستیل های میوه ای می تواند در نتیجه استفاده از اسانس های مختلفی صورت پذیرد و این محصول با توجه به کیفیت مواد اولیه می تواند دارای طعم و مزه های متفاوتی باشد. بهترین پاستیل ها در ایران تولید می شود و به اعتقادات ما که بحث استفاده خوراکی های حلال رعایت می شود سازگار است. همین مسئله باعث می شود که پاستیل ایرانی در بین کشور های اسلامی اگر با کیفیت تولید شود از جایگاه خوبی برخوردارمی شود و زمینه ساز صادرات به کشورهای اسلامی گردد.

برای تهیه پاستیل طالبی، پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه طالبی را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

پاستیل طالبی با شکل های مختلف، در دسته بندی های گوناگون با مارک ها و برند های متفاوت به فروش می رسد. پاستیل های طالبی از جمله پر طرفدار ترین شکل پاستیل ها هستند. به علت ارزان بودن، قیمت مناسب و پر طرفدار بودن این محصول، صادرات آن می توان کارای راحت و پر سود باشد؛ به همین خاطر گرایش به ایجاد این شغل بالا است. خرید پاستیل عمده به دو صورت حضوری و غیر حضوری انجام می گردد. برای خرید حضوری می توان به فروشگاه های مواد خوراکی مراجعه کرد و پاستیل دلخواه خود را در دسته بندی های شیک خریداری کرد. برای خرید غیر حضوری هم به سایت های معتبر این محصول سر بزنید و این محصول خوش مزه را سفارش دهید.

پاستیل طرح نیمرو

پاستیل طرح نیمرو پاستیل طرح نیمرو یکی از محبوب ترین مدل های پاستیل در بین کودکان است که به دلیل دارا بودن شکل و ظاهری زیبا، بسیار پرفروش هستند. یک آدم خلاق که در آشپزخانه‌ی خانه‌اش آبنبات درست می‌کرده تصمیم گرفت کمی ژلاتین و اسانس میوه به آبنبات‌هایش اضافه کند و البته برای تغییر دادن ظاهر خسته‌کننده‌ی آبنبات‌ها آن‌ها را داخل قالب‌های خرسی ریخت و به همین سادگی اولین پاستیل خرسی‌ها متولد شدند.

انواع پاستیل وخواص آن برای بدن پاستیل‌ها امروزه انواع و اقسام شکل‌ها و طعم‌های مختلف را به خود گرفته‌اند. از پاستیل نوشابه‌ای که کاملا طعم نوشابه را در دهانتان ایجاد می‌کند تا پاستیل توت‌فرنگی که عطر خوبش بیشتر بچه‌ها را به خود جلب می‌کند. پاستیل هم مانند ژله، ژلاتین دارد و همان‌طور که می‌دانید این ماده خواص زیادی برای بدن انسان دارد. ژلاتین از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و التهاب مفاصل را کاهش می‌دهد.

پاستیل‌ها خوراکی‌های کم شیرینی هستند و همین باعث شده است خطر کمتری برای بیماران دیابتی داشته باشند. کم‌کالری بودن این خوراکی آن را به تنقلات مناسبی برای کودکان کرده است. همچنین در ترکیبات پاستیل آمینواسیدهای زیادی وجود دارد که در بازسازی بافت‌های پوستی کاربردی‌اند. ویتامین ب موجود در بسیاری از مدل‌های پاستیل می‌تواند در خلق‌وخوی انسان مؤثر باشد و به درمان افسردگی خفیف کمک کند. البته باید توجه داشته باشید که این خوراکی نمی‌تواند نیازهای بدن مانند کلسیم را تأمین کند یا جایگزین میوه‌ها شود. مصرف زیاد این خوراکی مانند هر چیز دیگری برای بدن مضر است و نباید در خوردن آن زیاده‌روی کرد.

پاستیل رنگی

پاستیل رنگی انواع پاستیل رنگی بافت جویدنی و لطیف خود را از مخلوطی از ژلاتین، رنگ خوراکی، شیرین کننده ها و طعم دهنده به دست می آورد. هانس ریگل اولین کسی بود که این معجون مقاومت ناپذیر را ابداع کرد که در سراسر اروپا محبوبیت پیدا کرد. جالب است بدانید که این تنقلات خوش طعم تا دهه 1980 در اینجا در ایالات متحده محبوب نشدند. این پاستیل های رنگی کوچک و در عین حال خوشمزه تقریباً در هر رنگی که می توانید تصور کنید وجود دارند.

پاستیل های رنگی با انواع برندهای ایرانی و خارجی قابل عرضه می باشند که در این زمینه می توان درصد سودآوری های متنوعی را در نظر گرفت. تولید پاستیل رنگی با بسته بندی های کیلویی به عنوان یکی از فرایندهایی می باشد که امروزه توسط شرکت های متعددی انجام می پذیرد و در این زمینه معرفی پاستیل های ایرانی می تواند مزیت های بیشماری را برای خرید عمده از سوی مشتریان به همراه آورد. در این زمینه از جمله این ویژگی های قابل بیان می توان به امکان خرید پاستیل هایی متنوع با ارزان ترین قیمت ممکن اشاره نمود که به همین منظور با معرفی پاستیل های ژله ایرانی، عرضه انواع شکل و طعم های میوه ای و … را برای مشتریان امکان پذیر ساخته ایم.

همانطور که می دانید پاستیل، یک خوراکی خوش مزه و ژله ایی مانند است که به گروه تنقلات هم وابسته است. این خوراکی ، میان کودکان و بزرگسالان محبوب است. پاستیل ها دارای رنگ ها و طعم های متفاوتی هستند. علت تفاوت و گوناگونی رنگ و طعم پاستیل، استفاده از عصاره های میوه در تهیه و ساخت این ماده خوراکی است. از جمله طعم های این ماده خوراکی که می توان نام برد:

  • پاستیل ترش، که ممکن است در ساخت آن از لیمو یا میوه های ترش استفاده کنند‌.
  • پاستیل نوشابه ای، که همانند نوشابه شیرین است‌.
  • پاستیل خرسی، که در تهیه آن از همه نوع طعم میوه استفاده می شود.
  • پاستیل حروف الفبا، که باز هم مثل پاستیل خرسی، دارای رنگ ها و طعم های متفاوت است.

پاستیل های دیگری هم هستند که با توجه به رنگ و مزه شان، دارای طعم های گوناگون هستند در بین همه این مارک ها و برندهای پاستیل ها، پاستیل نوشابه ایی و حروف الفبا از همه مشهور تر و پر طرفدار تر هستند.

عکس لواشک و پاستیل

عکس لواشک و پاستیل انواع لواشک و پاستیل های امروزی در شکل و قالب های متفاوتی تولید می شوند. امروزه با در دسترس داشتن مواد سازنده ی آن می شود در خانه آن را تهیه کرد. پاستیل ارگانیک شیرینی به مراتب کمتری نسبت به پاستیل های میوه ای دارند. پاستیل ها آبنبات های کش سان و نرمی هستند که در دنیا طرفداران بسیاری دارد. برای جذابیت بیشتر در شکل هایی چون،حیوانات،خوراکی های اشپزخانه، تولید می شود که رنگ و طعم دهنده های متنوعی در آن ها استفاده شده است.

هم چنین برای ساختن پاستیل ها از ژلاتین گاو و خوک استفاده می کنند که پزشکان علم تغذیه استفاده از ژلاتین خوک را جایز و مناسب نمی دانند. مصرف پاستیل برای تمامی دوره های سنی مناسب است چون باعث ترمیم غضروف های از دست رفته می شود. ژلاتین موجود در پاستیل حاوی پروتئینی است که اسید آمینه ی ضروری و مورد نیاز بدن را داراست. هرگز پاستیل را به کودکان زیر دوسال ندهید چون باعث ضعف در سیستم ایمنی آن ها می شود و در گوارش آن ها موجب ناراحتی می گردد، کودکان شیرخوار با کندن تکه ای از پاستیل نیز امکان خفه شدن را دارند.

هم چنین مواد غذایی ارگانیک همانطور که از نامشان مشخص است، یعنی عاری از هر گونه مواد شیمیایی و مصنوعی همچون آفت کش ها،سموم،مواد نگه دارنده و….در بسیاری از کشورهای پیشرفته بر روی محصولات برچسب ارگانیک زده می شود تا مصرف کننده با دیدن آن پی به ارگانیک بودن آن ببرد. پاستیل ارگانیک تمامی این صفات را داراست و برای سلامتی و رشد استخوان ها بسیار مفید است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.