پاستیل شکری روغنی پشمکی

پاستیل یک خوراکی مقوی و لذیذ است که مورد علاقه کودکان و حتی بزرگسالان بوده و در طعم، رنگ و فرم های متنوع و اشتها برانگیزی تولید و بسته بندی می شود. پاستیل شکری شیبابا یکی از با کیفیت ترین مدل های پاستیل می باشد که در تولید آن از عصاره های میوه ای خالص و مقوی استفاده می شود. پاستیل ها براساس مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارند که از جمله آن ها پاستیل روغنی، پاستیل پشمکی و پاستیل شکری می باشند. این خوراکی را در میان وعده‌ های خود و کودکانتان می توانید مصرف کنید که بسیار سالم و لذت بخش است.

پاستیل شکری روغنی پشمکی

پاستیل شکری شیبابا

پاستیل شکری شیبابا پاستیل به نام آبنبات ژله ای نیز در بین مردم ایران و جهان شناخته می شود و در واقع یک نوع شیرینی ژله ای بوده چون در ترکیب آن از ژلاتین طبیعی و تازه استفاده می شود و حالت کشسانی و چسبندگی به آن می دهد و بدین ترتیب در فرم و شکل های متعددی تولید و فرآوری می شود. پاستیل شکری دارای مقدار چشم گیری شکر، رنگ خوراکی ارگانیک، شربت گلوکز و ژلاتین است. در شرکت های صنایع غذایی ایرانی پاستیل های رنگی در شکل های کوچک و بزرگی با کیفیت عالی تولید می شود که طعم و عطر آن بسیار عالی و دلپذیر می باشد و تمامی مراحل تولید، فرآوری و بسته بندی محصول زیر نظر متخصصان این رشته می باشد‌ و تمامی نکات بهداشتی در روند تولید این خوراکی لذیذ انجام می گیرد.

پاستیل از تنقلات محبوب بچه ها بوده بنابراین مهم است که در تهیه آن از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت استفاده شود تا مواد مغذی بسیاری را به بدن آن ها برساند. پاستیل شکری شیبابا یک خوراکی با شیرینی ایده آل است و برای افراد مبتلا به دیابت خطری ندارد و در شکل‌ های جذاب و خوشرنگی تولید می شود. پاستیل شکری یک شیرینی دلچسب و فانتزی است که در طعم های شیرین و ترش تهیه می شود و روی سطح آن دانه های ریز شکر قرار دارد و در واقع در زمان تولید آن را در شکر غلتانیدند و به همین سبب بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و طعم آن را همه دوست دارند. پاستیل شکری شیبابا به دلیل بسته بندی شیک و جذاب و کیفیت بالا محصول میزان فروش زیادی در بازار های داخلی دارد.

پاستیل دراز ترش

پاستیل دراز ترش پاستیل یک نوع آبنبات بوده که اولین بار توسط یک قناد و شیرینی پز آلمانی درست شده است و سپس به یک خوراکی پرطرفدار در این کشور تبدیل شده است و بعد از آن به کشور های دیگر نیز برده شده است که امروزه در سراسر جهان با کیفیت عالی و در طعم و شکل های مختلفی به صورت عمده تولید می شود. پاستیل در کارخانه های صنایع غذایی در شکل های خرسی، قورباغه، کرم، بستنی، بطری نوشابه ای، آلبالو، پرتقال، توت فرنگی، سیب و همبرگر کوچک طراحی می شود که سبب جذب مشتری برای خرید این محصول شده و کودکان شکل های مختلف آن را دوست دارند.

در کارگاه های تولید پاستیل این محصول بدون دخالت دست و با تجهیزات مدرن تولید می شود. یکی از شکل های جدید و مشتری پسند این خوراکی پاستیل دراز ترش است که طعمی دلچسب و اشتها آور دارد. در واقع پاستیل دراز ترش از عصاره میوه های ترشی مثل : انار، آلبالو، گوجه سبز، تمشک و آلو به دست می آید و بعد از درست کردن ترکیب اصلی پاستیل آن را در قالب هایی می ریزند که به صورت رشته ای بوده و یا آن را ابتدا به صورت یک رشته پهن و ظریف تولید کرده و سپس با دستگاه به اندازه های باریکی برش می دهند که بسیار خوشرنگ و دلچسب می باشد.

پاستیل دراز ترش در رنگ های سبز، قرمز و زرشکی تولید شده و در رشته های کوتاه و بلند و در بسته بندی های کوچک و بزرگی قرار می گیرند. این پاستیل ها را می توانید به عنوان یک خوراکی سالم در دورهمی ها و جشن ها برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید. پاستیل های دراز ترش را می توانید در فروشگاه های اینترنتی به صورت آنلاین سفارش دهید که قیمت مناسب تری دارند.

پاستیل خانگی بدون قالب

پاستیل خانگی بدون قالب پاستیل از تنقلات محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و نوجوانان است و همیشه آن را در برنامه غذایی خود دارند پس بهتر است برای اطمینان از کیفیت و تمیز بودن محصول خودمان در خانه آن را تهیه کنیم. پاستیل خانگی بدون قالب از نظر تازگی و طعم می تواند از پاستیل های کارخانه ای حتی بهتر نیز باشد. برای تهیه این خوراکی رنگی ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز را به اندازه کافی آماده کنید و در تهیه آن تناسب را بین اندازه مواد اولیه حفظ کنید که طعم و مزه ی آن عالی و دلپذیر باشد.

برای تهیه پاستیل خانگی بدون قالب می توانید محصول را در یک ظرف مستطیلی تهیه کنید و بعد از آن که سفت شد آن را به صورت رشته ای برش بزنید که خوردن آن برای شما و کودک تان راحت تر باشد. برای تهیه پاستیل خانگی بدون قالب به اسانس یا رنگ خوراکی، شکر سفید ، پودر ژلاتین، آب آشامیدنی و آبمیوه یا نوشابه نیاز دارید که در ابتدا ژلاتین را در آب ترکیب کنید و سپس در روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری در آب حل شود.

سپس شکر سفید و آبمیوه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید و سپس اسانس یا رنگ خوراکی را به‌ آن می افزاییم و خوب که هم زدیم ژلاتین حل شده را نیز به آن اضافه می کنیم و در ظرف مناسب قرار داده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد برای جدا کردن آن کمی شکر روی آن ریخته و از ظرف خارج کنید و بعد به شکل های رشته ای و مربعی کوچک برش بزنید.

پاستیل 1 کیلویی ببتو

پاستیل 1 کیلویی ببتو پاستیل امروزه در برند های مختلفی تولید می شود که یکی از بهترین و با کیفیت ترین آن ها پاستیل ببتو است که در بسته های کوچک یک کیلویی عرضه می شود. پاستیل ببتو از مواد اولیه طبیعی و سالمی تهیه می شود و در شکل های پرتقالی، استخوانی، مدل نیمرو، نواری شکری، طرح ماهی و طرح صدف درست می شود. این نوع پاستیل ها در بسته های شیک و استانداردی قرار می گیرید که آن ها را با کیفیت اولیه نگهداری می کند. پاستیل یک کیلویی ببتو را می توانید در این فروشگاه اینترنتی با قیمت مناسب خریداری کنید.

پاستیل ببتو یکی از برند های مشهور و شناخته شده است که سال های زیادی در زمینه تولید و بسته بندی انواع پاستیل در طعم های میوه ای فعالیت می کند و محصول خود را علاوه بر بازار های داخلی به کشور های همجوار به صورت عمده صادر می کند. در زمان خرید و سفارش پاستیل به نوع بسته بندی آن و کیفیت مواد اولیه توجه کنید زیرا یک پاستیل سالم و مرغوب در ترکیب خود رنگ های خوراکی غیر مجاز و مواد نگهدارنده را ندارد و ارزش غذایی آن بالا می باشد که سلامت مصرف کننده را به خطر نیاندازد.

پاستیل یک کیلویی ببتو در شکل های فرمی متعددی با بسته بندی حاوی این برند در این مجموعه به فروش می رسد و شما مشتریان عزیز محصول را با قیمت مناسب از این فروشگاه تحویل می گیرید. کیفیت و تازگی این پاستیل تضمین شده است و با طعم دهنده های طبیعی میوه تهیه می شود که کیفیت محصول را بالا می برد پس با آسودگی خاطر آن را سفارش دهید. برای خرید این محصول ناب و دلچسب می توانید از طریق این سایت در تعداد دلخواه ثبت سفارش کنید که قیمتی مطلوب و مشتری پسند دارند.

آموزش پاستیل

آموزش پاستیل پاستیل خوراکی و خوشمزه را شما کدبانو خوش سلیقه و محترم می توانید در منزل نیز به راحتی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید. فقط در تهیه آن باید چند نکته را رعایت کنید تا کیفیت پاستیل های بازاری را داشته باشد. نکته اول این که حتما کف قالب ها را کمی چرب کنید تا پاستیل ها راحت بیرون آورده شوند و نکته دوم این که مخلوط را به روش بن ماری حرارت دهید تا طعم و کیفیت آن مطلوب شود. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این خوراکی به شرح زیر می باشد :

پودر ژله با رنگ های مختلف : یک بسته

پودر ژلاتین : دو قاشق غذا خوری

گلوکز مایع : یک قاشق غذا خوری

آب جوش : نصف لیوان

در ابتدا پودر ژلاتین و پودر ژله را در یک کاسه ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در آب حل شود و اگر به خوبی حل نشد آن را به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید تا به آرامی پودر ژله و ژلاتین در اب حل شوند و سپس گلوکز مایع را به آن می افزایم و دوباره هم بزنید تا در مخلوط حل شود و حالا داخل قالب های سیلیکونی را کمی با فرچه روغن می زنیم و سپس مایع آماده شده را درقالب ها بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید یا این که به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کامل منجمد شود و سپس آن را از قالب ها خارج کنید و آماده مصرف می باشد. البته برای شیرینی بیشتر می توانید روی آن ها را کمی شکر بپاشید.

پاستیل کیوت

پاستیل کیوت پاستیل از سال ۱۹۹۲ میلادی در قنادی ها و شیرینی پزی ها تهیه می شود که از آن به عنوان یک شیرینی خوشمزه در پذیرایی استفاده می کنند. یکی از ویژگی های این آبنبات های کشدار این است که در فرم و طرح های متنوع و جدیدی تولید می شوند و این خود بر جذابیت این خوراکی می افزاید. این خوراکی در شکل حیوانات، میوه ها و اشیا با مزه با رنگ های زیبایی در کارگاه های تولیدی تهیه می شود. پاستیل کیوت نیز یکی از پاستیل های خوشمزه است که در مزه های شکری، پشمکی و روغنی فرآوری می شود. این نوع پاستیل نیز در کیفیتی کم نظیر و مثال زدنی تولید شده و با قیمت مطلوب به شما عزیزان ارائه می‌شود.

قیمت پاستیل کیوت به کیفیت محصول، نوع بسته بندی، برند تولید کننده، حجم و وزن بسته پاستیل و نوع مواد اولیه به کار رفته در آن بستگی دارد که البته ما در این مجموعه با رعایت اصول مشتری مداری پاستیل کیوت درجه یک را با قیمتی منصفانه و استثنایی در اختیار مشتریان خود در تمامی نقاط کشور قرار می دهیم. فرایند تولید پاستیل کیوت به نحوی است که صفر تا صد تولید بدون دخالت دست بوده و با دستگاه های مجهزی این کار انجام می گیرد و قبل از تولید عمده محصول را مورد آزمایش قرار می دهند که از نظر مواد مغذی و کیفیت آن را بسنجد و محصولی با کیفیت و لذیذ را به دست کودکان سرزمینمان برسانند.

پاستیل گیاهی

پاستیل گیاهی پاستیل گیاهی همان طور که از نامش معلوم در ترکیب خود دارای گیاهان دارویی معطر و مفید است. در تهیه پاستیل گیاهی از دانه به، برگ و گل گیاه پنیرک، ریشه گیاه ختمی و دانه رسیده بارهنگ استفاده می شود که سبب داشتن خواص و فواید مختلفی در این نوع پاستیل می شود. پاستیل های گیاهی عطر و مزه ی این گیاهان مقوی را دارا می باشد و بدین ترتیب به حفظ سلامتی بدن کمک می کنند یکی از این موارد درمان گلو درد است.

اگر توجه کرده باشید دانه های گیاهی که در تهیه پاستیل استفاده می شود زمانی در داخل آب قرار می گیرند حالت لزجی و چسبانی به خود می گیرند که خوردن آن برای بعضی افراد خوشایند نمی باشد که با مصرف پاستیل های گیاهی اصل می توان مواد مغذی موجود در ابن دانه های گیاهی را دریافت کنید. این نوع پاستیل های از بهترین خوراکی ها بوده که خاصیت درمانی نیز دارند و طعم آن ها نیز بسیار دلچسب و خوشمزه است.

به دلیل مواد اولیه ارگانیک و تازه پاستیل های گیاهی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین پاستیل ها در بازار های داخلی و فروشگاه های اینترنتی است و توصیه می شود حتما یکبار هم که شده مزه آن ها را امتحان کنید که بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. نکته دیگر این که پاستیل های گیاهی مواد افزودنی غیر مجاز و رنگ های مصنوعی در ترکیب خود ندارند و تمام طعم، مزه و رنگ این پاستیل ها متاثر از همین دانه های گیاهی معطر می باشد با همین سبب ارزش غذایی بیشتری نسبت به نمونه های دیگر دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.