پاستیل شیبابا خرسی جدید

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه، دارای محبوبیت بسیار و همچنین شکل جذاب و رنگ های متنوع است که در تمام دنیا دارای طرفداران زیادی، از هر قشر و هر رده سنی می باشد.

پاستیل شیبابا جزو برند های شناخته شده و با کیفیت بسیار بالا است که تا کنون توانسته نظر بسیاری از عاشقان تنقلات را به خود، جلب نماید. پاستیل شیبابا خرسی جدید محصولی خلاقانه، بسیار خوش طعم و دارای شکل ظاهری جالب است که از کودک تا بزرگسال به خرید و مصرف آن علاقمند می باشند.

پاستیل شیبابا خرسی جدید

پاستیل شیبا

پاستیل شیبا پاستیل نوعی خوراکی خوشمزه، بر پایه ژلاتین است که دارای بافت ژله مانند می باشد. پاستیل شیبا از برند های قدیمی و پر طرفدار این محصول است که دارای مزه‌ های متنوع زیادی می باشد. پاستیل های میوه ای شیبا که دارای طعم اسانس توت فرنگی، بلوبری، موز، آناناس و غیره هستند، جزو محبوب ترین و پر فروش ترین پاستیل ها در کشور ما می باشند که در سایز ها، شکل‌ ها و رنگ های مختلفی تولید می گردند. مشتریان و طرفداران پاستیل‌ شیبا، تنها کودکان نبوده و انواع و اقسام مختلف این محصول، برای افرادی در سنین مختلف جوان تا سالمند نیز بسیار جذاب است.

ترکیب اصلی پاستیل های برند شیبا، ژلاتین است که به آن اسانس طعم، رنگ و رایحه های مختلف نیز افزوده می شود. به بعضی از انواع پاستیل های شیبا، مواد مغذی مانند ویتامین C و زینک نیز افزوده می گردد تا به سلامت و تقویت کودکان و سایر مصرف کنندگان پاستیل، کمک نماید. پاستیل‌ های برند شیبا کاملا فاقد مواد افزودنی شیمیایی و مضر، همانند مواد نگهدارنده با عوارض جانبی و همچنین شیرین کننده های مصنوعی بوده و مصرف این محصول برای تمامی رده های سنی، مفید است.

ژلاتین‌ مورد استفاده در تولید پاستیل های شیبا از نوع گاوی حلال بوده و بسیار مرغوب و درجه یک است. این نوع از ژلاتین دارای کیفیت بسیار بالایی است و همچنین دارای تائیدیه وزارت بهداشت ایران می باشد. در کارخانجات تولیدی پاستیل های شیبا، لابراتور هایی وجود دارند که صلاحیت و ساختار ژلاتین های مورد استفاده را بررسی نموده و آنها را در تولید پاستیل هایی با کیفیت منحصر به فرد، به کار می برند.

پاستیل ترش

پاستیل ترش امروزه با تولید پاستیل هایی با طعم های متنوع همانند مزه ترش و ملس و همچنین پاستیل هایی با میزان هیدرات کربن بسیار اندک در ساختار خود و پاستیل های ترش کم کالری رژیمی، این محصول مناسب برای مصرف تمامی افراد، در همه گروه های سنی شده است. افرادی که مبتلا به بیماری دیابت می باشند، برای مصرف اغلب تنقلات با محدودیت روبرو هستند، اما این دسته از بیماران می توانند با احتیاط از پاستیل های ترش که حاوی مقدار بسیار کمی هیدرات کربن می باشند، استفاده نمایند.

ضمن آن که اغلب پاستیل های ترش به دلیل داشتن قند کمتر، کالری اندکی نیز دارند و افرادی که از رژیم های کاهش وزن پیروی می کنند، می توانند پاستیل های ترش و کم کالری را به عنوان میان وعده ای سالم و بسیار خوشمزه، در برنامه غذایی خود قرار دهند. به علاوه افراد بسیاری ممکن است انواع و اقسام طعم های ترش و ملس را به مزه شیرین تنقلات، ترجیح دهند. پاستیل های ترش می توانند انتظارات افراد علاقمند به مزه های ترش را به خوبی برآورده سازند و در واقع مشتریان اصلی پاستیل ترش را، عاشقان ترشیجات تشکیل می دهند.

پاستیل های ترش به طور معمول از عصاره و یا آب میوه تازه تهیه می شوند و مخلوطی از مزه های متنوع میوه ای را در خود دارند. پاستیل های ترش با طعم ترش و ملس خود مورد توجه افرادی که چندان به مزه های شیرین علاقه ندارند، قرار می گیرند. این نوع از پاستیل ها به طور کلی دارای ساختار سالم تری هستند زیرا حاوی مقدار کمتری از گلوکز و سایر شیرین کننده ها می باشند.

پاستیل خانگی

پاستیل خانگی با وجود آن که امروزه انواع و اقسام گوناگونی از پاستیل های متنوع در طعم ها، شکل ها، اندازه ها و رنگ های متفاوت توسط برند ها و‌ کارخانه های بزرگ جهان، تولید شده و به فروش می رسند، اما بسیاری از افراد تمایل دارند که گاهی از پاستیل های خانگی نیز استفاده نمایند. در واقع تهیه پاستیل خانگی در منزل و یا کارگاه های کوچک آشپزی و قنادی، به اندازه ای ساده و لذت بخش است که بسیاری از افراد دوست دارند برای یک بار هم که شده تهیه پاستیل به روش های خانگی را تجربه نمایند.

در واقع پاستیل های خانگی ممکن است از انواع صنعتی، سالم تر ، تازه تر و خوشمزه تر باشند. معمولا مواد مصرفی برای پاستیل های خانگی، کاملا تازه بوده و بسیاری از افراد مواد درجه یک و مرغوبی را برای تهیه این محصول در منزل به کار می برند. بسیاری از افراد از آب میوه های تازه و دارای ویتامین برای تولید پاستیل خانگی استفاده می کنند. همچنین اغلب این پاستیل ها به سرعت مصرف می شوند، از این رو نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی در ساختار آنها نمی باشد. ضمن آن که در هنگام تهیه پاستیل خانگی، افراد می توانند پاستیل را با هر گونه طعم و شکل و اندازه ای را که به آن علاقه دارند، تهیه کنند و میزان شیرینی و یا طعم ترش آن را مطابق سلیقه خود تغییر دهند. از این رو پاستیل خانگی نیز جایگاه ویژه ای را به عنوان تنقلات پر طرفدار، به خود اختصاص می دهد.

برای تهیه پاستیل خانگی با دستور العمل ساده، باید ابتدا مقدار مناسبی از پودر ژله با طعم دلخواه خود را به همراه مقداری پودر ژلاتین در داخل یک ظرف بریزید. در مرحله بعد مقداری آب سرد به مواد اضافه نموده و آنها را به تدریج با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط گردند. سپس مواد را به روش بن ماری و با روی بخار کتری، حرارت دهید تا پودر ژله و ژلاتین کاملا در آب حل شوند. در این مرحله باید کف ایجاد شده بر روی مواد را بگیرید و دور بریزید. سپس مواد را در داخل قالب های سیلیکونی مخصوص پاستیل که از قبل چرب نموده اید، بریزید و آنها را در داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببند. بعد از حدود سه ساعت، پاستیل خانگی آماده مصرف می باشد.

پاستیل ببتو

پاستیل ببتو پاستیل ببتو یک برند شناخته شده، دارای ویژگی های منحصر به فرد و همچنین بسیار پر طرفدار است که کارخانه آن در کشور ترکیه قرار دارد. این محصول به بسیاری از کشور های دنیا صادر می گردد و در بازار بین المللی، از شهرت خوبی برخوردار است. انواع پاستیل های ببتو به کشور ما نیز وارد گشته و دارای محبوبیت زیادی هستند.

از ویژگی های بارز و‌ متمایز این پاستیل می توان به سلامت محصول اشاره نمود. پاستیل های برند ببتو از مواد اولیه سالم و مقوی تهیه شده اند و حاوی ساختمان پروتئینی و اسید های آمینه‌ ضروری برای بدن می باشند. از این رو استفاده از پاستیل های ببتو به عنوان میان وعده برای کودکان، می تواند سودمند باشد. این پاستیل ها همچنین حاوی مقداری ویتامین C و مولتی ویتامین نیز می باشند و ژلاتین به کار رفته در این محصول، از نوع حلال است.

از دیگر ویژگی های پاستیل های ببتو می توان به فرم و شکل این محصول اشاره نمود. پاستیل های ببتو دارای فرم های ظاهری بسیار جالب و خلاقانه ای می باشند. نوعی از این پاستیل ها که به شکل بستنی های قیفی کوچک هستند، از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار بوده و جزو نمونه های پر فروش این کالا، قرار دارند. طرح دیگری از پاستیل های ببتو که به شکل خرس های خندان می باشند نیز جزو بهترین و پر طرفدار ترین محصولات شرکت ببتو در ترکیه می باشند. این کالا دارای طرح جالب و متفاوتی به شکل خرس های خنده دار است که به خوبی توانسته نظر مشتریان بسیاری را در بازار های داخلی و خارجی به خود جلب نماید.

پاستیل چگونه درست میشود

پاستیل چگونه درست میشود پاستیل ممکن است در خانه به روش های خانگی، در قنادی ها و کارگاه های کوچک و یا در کارخانجات بزرگ تولید کننده پاستیل، تهیه شود. ماده اصلی جهت تولید انواع پاستیل، ژلاتین است که در کشور ما از منابع جانوری حلال از جمله ماهی و یا گاو تهیه می گردد. در اصل ماده ژلاتین به پاستیل نوعی بافتی انعطاف پذیر و قابل جویدن می دهد. همچنین ژلاتین به عنوان نوعی ماده نگهدارنده طبیعی نیز عمل می کند و سبب می شود که پاستیل برای مدت نسبتا طولانی قابل نگه داری بوده و به سادگی خراب نشود.

در کارخانجات تولید پاستیل، این محصول به میزان و حجم بسیار زیاد، توسط دستگاه ها و‌ ماشین آلات مدرن و مجهز تولید می شود. در مرحله اول مواد تولید کننده این محصول در داخل یک ظرف قابلمه مانند بزرگ ریخته می شود و سپس توسط دستگاه های همزن مخصوص با یکدیگر مخلوط می گردد. مواد اولیه تولید پاستیل به طور معمول شامل شربت ذرت، گلوکز، آب، ژلاتین، رنگ های مجاز خوراکی و اسانس های طعم دهنده می باشند. مواد طعم دهنده پاستیل نیز از پوره و یا عصاره میوه ها و یا اسید سیتریک تهیه می شوند. پس از مخلوط شدن مواد تشکیل دهنده پاستیل با همدیگر، در مرحله بعدی، مواد را حرارت می دهند. در اصل مواد مخلوط شده در طی این فرآیند، کاملا پخته شده و سپس در داخل قالب های مخصوص پاستیل، ریخته می شوند. این قالب ها در ابعاد و شکل های متنوع و زیادی وجود دارند.

پس از این که مایع اولیه تهیه پاستیل در داخل قالب ها ریخته شد، باید تا دمای هجده درجه سانتیگراد سرد شود و سپس به مدت یک شبانه روز در همین شرایط، باقی بماند تا کاملا سرد شده و شکل قالب را به خود بگیرد. در مرحله بعدی پاستیل ها را از قالب های خود، جدا می کنند و در داخل نوعی روغن مخصوص غوطه ور می سازند. این عمل سبب نرمی و انعطاف پذیری بیشتر بافت پاستیل می گردد و تازه می ماند. بسیاری کارخانه های تولید پاستیل در داخل و خارج از کشور، محصولات خود را به شکل های متفاوت و‌ جذاب از جمله پاستیل هایی به شکل خرس های کوچک، میوه، کرمی و غیره عرضه می کنند. ممکن است بعضی از تولید کننده ها در مرحله بعد، مواد و طعم های جالبی را برای تنوع هر چه بیشتر، به محصولات خود اضافه کنند. بعضی از تولید کنندگان، پاستیل های به دست آمده را در داخل پودر شکر می غلتانند. بعضی دیگر نیز ممکن است پاستیل های نواری را به پودر ترش مزه ای آغشته ساخته و بر جذابیت محصول خود بیفزایند.

در این مرحله پاستیل ها آماده بسته بندی و فروش هستند. بسته بندی انواع پاستیل در محیطی کاملا بهداشتی صورت می گیرد و اغلب این بسته ها دارای رنگ ها و شکل های جذاب و متنوع می باشند. پاستیل های بسته بندی شده در داخل جعبه های محکم قرار می گیرند تا در هنگام حمل و نقل و انبار کالا، به بافت آنها صدمه ای وارد نشود. این محصول در نهایت به مراکز معتبر فروش و وب سایت های رسمی، عرضه می گردد.

پاستیل شکری

پاستیل شکری پاستیل شکری نوعی از تنقلات بسیار خوش طعم و محبوب است. بسیاری از تولید کنندگان انواع پاستیل، در آخرین مرحله، پاستیل را در داخل شکر پودری می غلتانند ‌و به آن ظاهر و طعمی متفاوت و مطبوع می بخشند. پاستیل های شکری ممکن است آغشته به دانه های شکر شیرین باشند و یا برای سطح رویی آنها از نوعی پودر ترش مزه استفاده شود که طعم های متنوعی را به وجود آورد.

برای خرید بهترین پاستیل های شکری با طعم های دوست داشتنی شیرین و یا ترش، می توانید به وب سایت مجموعه ما مراجعه نموده و این محصول را با قیمت مناسب و کیفیت درجه یک، خریداری کنید.

پاستل گچی

پاستل گچی پاستیل گچی یکی از خوشمزه ترین انواع پاستیل است که دارای بافت و شکل ظاهری تا حدودی متفاوت از سایر انواع این خوراکی می باشد. پاستیل های گچی دارای انعطاف بیشتری بوده و بافت آنها نرم تر می باشد، از این رو بسیاری از افرادی که حالت سفتی و سختی پاستیل را دوست ندارند، می توانند به راحتی از این محصول استفاده کنند. پاستیل های گچی نیز همانند سایر انواع این محصول در شکل ها و رنگ های متنوع و جذاب تولید و عرضه می شوند.

امروزه انواع و اقسام پاستیل های گچی در طعم های مختلف و شکل های گوناگون در اغلب مراکز فروش و وب سایت های معتبر در کنار پاستیل های ژله ای به صورت بسته بندی و یا فله ای به فروش می رسند. پاستیل های گچی به علت شباهتی که از لحاظ رنگ و طرح با گچ دارند، به این نام مشهور می باشند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.