پاستیل مارشمالو استخوانی توت فرنگی

پاستیل مارشمالو استخوانی توت فرنگی از جمله محبوب ترین خوراکیهای جهان پاستیل هست که در اشکال مختلف استخوانی، دندانی ، مارشمالو و غیره تولید می شوند که در طعمهای مختلف توت فرنگی، موز، نوشابه ای و غیره تهیه می شوند. برای جذاب تر شدن پاستیلها غالبا آنها را در طرحهای عروسکی، حیوانات و میوه ای تولید می کنند که مورد پسند و ذائقه ی کودکان باشند. در گذشته به پاستیلها آبنبات ژله ای نیز گفته می شده اما امروزه همه این محصول را تحت عنوان پاستیل می شناسند. ابعاد این خوراکی معمولا کوچک است و بافت آن زمانی که در دست می گیرید ژله ای یا لاستیکی گونه است که اگر آنرا بکشید به زودی پاره نمی شود. مواد اولیه پاستیلها عبارتند از مقداری شکر، گلوکز یا کرم تارتار، طعم دهنده ها و اسانسها و در نهایت اصلی ترین ماده اولیه پاستیلها، پودر ژلاتین می باشد که این پودر از پوست و استخوان حیواناتی همچون گاو و گوسفند و انواع ماهیها تهیه می شود.

پاستیل مارشمالو استخوانی توت فرنگی

پاستیل پف پفی شیبا

پاستیل پف پفی شیبا پف‌پفی نارگیلی شیبا، نوعی پاستیل یا مارشمالوی اسفنجی هوادهی شده نارگیلی است که شکلی سکه‌ای و حالتی گرد دارد که با رویه‌ای نارگیلی تزیین شده است و به راحتی در دهان آب می‌شود. پاستیلی خوشمزه و نرم که اوقاتی خوبی را در روزهای تعطیل و در دورهمی برایتان می‌سازد. مواد تشکیل دهنده این پاستیل شکر، گلوکز، پودر نارگیل، پودر دکستروز، ژلاتین حلال گاوی، هایفوما، نشاسته ذرت، وانیل، اسانس و رنگ مجاز خوراکی است.استیل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی تشکیل شده است که طعم های متفاوتی دارد. البته از نوعی واکس برای براق کردن پاستیل استفاده می کنند که با سلامت فرد منافاتی ندارد. یک کارگر ساده که تجربه زیادی در شیرینی پزی داشت رمز درست کردن پاستیل را کشف کرد و نام این آبنبات های خرسی خود را هاریبو گذاشت و سپس برای ایجاد تغییر در مزه و طعم و حتی حالت آنها از مقداری طعم دهنده میوه ای و ژلاتین استفاده کرد و آبنباتهایی درست کرد که عین نرمی، کمی هم سفت بودند، کش می آمدند.

پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی مانند شکل حیوانات قورباغه و مرغ و زرافه گرفته تا میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و پرتقال و انار و اشیایی چون خودرو و بطری نوشابه و… با تنوع زیادی در مزه و رنگ و شکل تولید می شوند.مصرف پاستیل مخالفان و موافقان زیادی در بین متخصصان تغذیه دارد. یکی از علت هایی که متخصصان مصرف پاستیل را مناسب نمی دانند این است که در برخی کشورها از خوک ها هم برای تولید ژلاتین بهره می برند و مخالفت دیگر آنها بر سر نحوه خاص استخراج ژلاتین از استخوان گاو است که متخصصان می گویند حتما باید از روش آنزیمی صحیحی استخراج شود وگرنه مشکل ساز خواهد بود.

طرز تهیه پاستیل کدو حلوایی

طرز تهیه پاستیل کدو حلوایی ابتدا پوست کدو را ضخیم بگیرید. کدو را به شکل مربع های کوچک ( اندازه حبه قند) یا مستطیل های ۲ در یک سانت یا به اشکال دلخواه برش بزنید. بقیه مواد را به کدو اضافه کرده و در ظرفی در بسته به مدت چند ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم. بعد از این مدت، یک شب داخل یخچال می گذاریم تا شکر آب بیندازد. طی این مدت چند بار هم می زنیم. پوست سیب را از داخل کدوها بیرون آورده و کدوها را داخل قابلمه می ریزیم. نصف لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد. مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود. سپس قابلمه را خاموش کرده و دو سه ساعت صبر می کنیم تا مواد با در بسته خنک شوند. اینکار را ۳ تا ۴ مرتبه تکرار می کنیم تا شربت کدوها حسابی غلیظ شده و قوام آید. سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل شربت باقی بماند. بعد زیر قابلمه را روشن می کنیم تا کمی داغ شود، کدوها را داخل صافی می ریزیم تا شربت جدا شود. این مرحله حدود ۳ ساعت زمان می برد. کدوها را داخل شکر زده و در یک سبد می چینیم. یک پارچه نازک رویش کشیده و اجازه می دهیم تا خشک شوند. می توانیم به جای شکر کدوها را پس از خشک شدن در پودر قند بغلطانیم.

این کدو شکری های خوشمزه جایگزین مناسبی برای قند چای هستند. ممکن است خشک شدن کدوها سه یا چهار روز طول بکشد. در یخچال به مدت یک ماه و در فریزر تا چند ماه قابل نگهداری است.

پاستیل ب ب تو

پاستیل ب ب تو

بسیاری از کارخانجات تولید کننده پاستیل برای جذب مشتری تنوع پاستیل ها را بسیار بالا برده اند، به گونه ای که در تولید آن ها از انواع شکلک های حیوانات و … در رنگ های بسیار متنوع و جذاب استفاده می کنند. پاستیل ببتو امروزه جزء پاستیل های پرطرفدار است زیرا علاوه بر دارا بودن کیفیت بسیار بالا و فوق العاده و طعم بی نظیری هم که دارد با قیمت بسیار مناسب هم به فروش می رسد که همین امر محبوبیت پاستیل ببتو را دوچندان کرده است و روز به روز تقاضا برای خرید این محصول بالا می رود و اینکه بازار خرید این محصول همیشه رونق دارد.

پاستیل ببتو ساخت کشور ترکیه است. ببتو بیش از 20 سال است که تولید پاستیل را شروع کرده و در کمتر از دو دهه توانسته به یکی از برندهای برتر در صنعت شیرینی سازی و تنقلات تبدیل شود به گونه ای که امروزه رهبری بازار در زمینه فروش پاستیل را عهده دار شده است. این شرکت برای ماندگار شدن در ذهن ها در تولیدات اول خود پاستیل های تولیدی خود را به حروف اسم خود درست کرد و همین عامل باعث شد که همچنان در ذهن ها ماندگار بماند . همچنین این شرکت هر ساله تنوع پاستیل ببتو خود را در اشکال متنوع و رنگ های جذاب و با طعم های متنوع بالا می برد به گونه ای که امروزه نه تنها کودکان و جوانان بلکه محبوبیت خاصی را در بین تمامی رده های سنی به دست آورده است.در تولید پاستیل از شربت ذرت، نشاسته، آب، ژلاتین، ساکارز، و مقدار کمی مواد رنگی و اسانس های مجاز استفاده می شود. این آبنبات های ژله ای امروزه در صنعت شیرینی سازی بسیار شناخته شده هستند.

با توجه به محبوبیت بالای پاستیل ببتو در همه جا و تبلیغات شبکه های ماهواره ای سبب شده که این محصول برای همه شناخته شده باشد، به همین دلیل برخی از افراد سوداگر اقدام به تهیه پاستیل های با کیفیت پایین می‌کنند و با همین اسم ولی قیمت بسیار پایین به فروش می رسانند که ممکن است برای سلامتی افراد خطر آفرین باشد، به همین دلیل توصیه می شود که در خرید این محصول به خصوص این محصولاتی که وارداتی هستند حتما از فروشگاه های معتبر اقدام به خرید پاستیل Bebeto شود.

یاد گرفتن پاستیل

یاد گرفتن پاستیل ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل می ریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه می کنیم. حالا کاسه را به روش بن ماری روی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار می دهیم و مواد را در آب حل می کنیم.پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب می کنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب می کنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب می ریزیم و داخل فریز قرار می دهیم.توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب می کنیم و پاستیل ها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج می کنیم.در مرحله آخر پاستیل های شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

پاستیل پیچ پیچی

پاستیل پیچ پیچی اگر به فکر خرید یک خوراکی با مزه و هیجان انگیز هستید که خوش مزه و ترش و شیرین باشد، پاستیل مدادی لقمه ای پیچپیچی پیشنهادی عالی برای شماست. پاستیل ها به شکل های جذابشان می توانند دل از هر کسی ببرند. شاید بتوان پاستیل را نوعی آب نبات ژله ای دانست. بعضی ها دوست دارند آن را بجوند و بعضی ها مثل یک آب نبات مدت ها آن را در گوشه دهانشان می گذارند. پاستیل ها در شکل ها و طعم های متنوع در بازار وجود دارند و به دلیل شکل های جذاب و طعم های خوشایند و پرطرفدارشان مورد پسند بسیاری از افراد هستند. علاقه به پاستیل محدودیت سنی ندارد و تمامی افراد از کودکان تا بزرگسالان این خوراکی را دوست دارند و اغلب در سبد تنقلات دیده می شود. محصول “مارابو” از نوع نواری 50 گرمی به شکل لقمه ای هستند که طعم میوه و مزه ترش و شیرین دارند.

بسیاری از افراد این باور نادرست را دارند که ژلاتین موجود در پاستیل تامین کننده کلسیم بدن است و انواع میوه ای آن می تواند ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کند و می تواند جایگزین مناسب و مقوی برای افرادی که به میوه علاقه ندارند، باشد اما باید بدانید ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی و ژلاتین پست ترین نوع پروتئین است که پروتئین موجود در آن از پروتئین گوشت، شیر و تخم مرغ و… بسیار کمتر است و ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و برای تامین کلسیم و سایر ریز مغذی های مورد نیاز بدن منبع خوبی نیست.

پاستیل پکتینی

پاستیل پکتینی استیل برای اولین‌بار، بطور اتفاقی و البته خلاقانه اختراع شد؛ فردی در حال درست کردن آبنبات بود که تصمیم گرفت ژلاتین و اسانس میوه نیز به آن اضافه کند و برای تنوع، آن‌را درون قالب خرسی‌شکل ریخت و اینگونه اولین پاستیل را تولید نمود. پاستیل حاوی ژلاتین، شکر و مواد افزودنی با طعم‌ها، رنگ‌ها و شکل‌های ظاهری متنوع وجود دارد. برای براق کردن پاستیل از نوعی واکس استفاده می‌کنند که البته برای سلامتی انسان خطری ندارد.پاستیل که برخی از افراد به آن آبنبات ژله‌ای نیز می‌گویند، نوعی شیرینی نقلی و کوچک است که حالت لاستیکی مانند دارد. به کارگیری ژلاتین در تهیه پاستیل، سبب شده تا این خوراکی خوشمزه حالتی نرم و جذاب داشته باشد؛ به گونه ای که در زمان خوردن، سریع در داخل دهان آب می‌شود.متخصصان می‌گویند هیچ دارویی، توانایی بازسازی غضروف تخریب شده را ندارد. همچنین می‌گویند اخبار مربوط به تاثیر غضروف سازی پاستیل، صحت و پشتوانه علمی ندارد و افراد با تکیه بر این شایعات، سلامتی خود را به خطر نیندازند.

هرچند که پاستیل مزایای زیادی دارد اما همانطور که میدانید هرچیزی ممکن است برای بدن عوارضی داشته باشد. مضرات پاستیل میتواند شامل موارد زیر باشد؛ در روند تهیه ژلاتین از استخوان گاو باید حتما از روش آنزیمی صحیحی استفاده شود وگرنه مشکل ساز خواهد بود و بیماری‌های دامی را به انسان منتقل می‌کند. لذا توصیه می‌شود حتما از برندهای معتبر پاستیل استفاده کنید. از سویی در پاستیل های متفرقه از واکس نامرغوب برای براق کردن آن استفاده می‌کنند که به‌شدت برای سلامتی انسان مضر است. توصیه می‌کنیم از مصرف پاستیل‌هایی که مجوزهای استاندارد روی بسته آنها درج نشده است خودداری نمایید.در تولید پاستیل هم از قند طبیعی و هم از قند مصنوعی استفاده می‌شود و نوع بدون قند آن نیز وجود دارد. گلوکز موجود در پاستیل موجب حالت کشسانی آن می‌شود اما مصرف بیش از حد آن، موجب چاقی، پوسیدگی دندان و افزایش قندخون می‌گردد. لذا تولید پاستیل بدون گلوکز باعث شده است که استفاده از آن بدون دغدغه و با عوارض کمتری همراه باشد.

پاستیل یوگولو

پاستیل یوگولو بدون شک پاستیل یوگولو به عنوان محبوب ترین خوراکی در میان کودکان و بزرگسالان شناخته می شود که با وجود اشکال و طعم های مختلف، ذائقه هر فردی را تامین می کنند. شاید معروف ترین نوع پاستیل، پاستیل های خرسی باشد که تکه ای رنگی ژلاتینی با طعم های متنوع بوده و جالب است بدانید که تاریخچه پاستیل با تولید به شکل خرس های رنگارنگ شروع شده است.نباید پاستیل و خوراکی هایی مانند آن با وعده های غذایی جایگزین کرد زیرا این خوراکی مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی کنند خیلی زود با ذائقه فرد به دلیل طعم شیرین و چربشان سازگار می شوند.ترکیبات ژلاتینی موجود در پاستیل باعث می شود که آنها به مخاط دهان و دندان ها بچسبند و سبب پوسیدگی دندان ها شوند پس پاستیل را نجوید و اجازه دهید در دهان تان آب شود و بعد از خوردن پاستیل آن سریع مسواک بزنید.خوراکی های شیرینی مانند پاستیل، به خصوص وقتی فرد برای چند ساعت چیزی نخورده باشد، به دلیل قند زیادی که دارند سبب افزایش ناگهانی قند خون و احساس سیری به فرد می شود اما این احساس فقط حدود نیم ساعت پایدار است چون افزایش قند خون با افزایش ترشح انسولین همراه است و خیلی زود دوباره گرسنگی سراغ فرد می آید، به همین دلیل است که مصرف متداول شیرینی ها باعث افزایش تعداد دفعات گرسنگی در روز شده و فرد مجبور به مصرف کالری بیشتر از نیازش می شود. به این ترتیب پاستیل و سایر شیرینی ها باعث به هم خوردن موازنه کالری های دریافتی شده و چاقی فرد را در پی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.